S2 aldım İLK ŞARJ süresini bilmiyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Yeni telefon aldım S2. Eskiden yeni telefon alındığında en az 8 saat şarj edilirdi. Şimdi satıcı artık okadar uzun süre şarj etmeme gerek olmadığını. Şarjı dolduktan sonra hemen çıkarabilirsin dedi? Pek güvenemedim sizin bir öneriniz varmı? Daha doğrusu bu konu hakkında bilginiz var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Doğru söylemiş . 8 saat falan şarj etmen gerekmiyor. O muhabbet eski takaz telefonlarda vardı. Şimdi yapman gereketen tek şey telefonun kapanana kadar kullan ve şarjı tamamen bitsin. Sonra şarja tak ve tamamen dolunca çekip kullanmaya başla.

Doğru olan bu :)

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır usta :D pili bitane kadar kullandım şimdi şarjda dolmak üzere. Oh kavuşmamıza az kaldı ozaman :) eyvallah

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Yeni nesil lityum iyon pillerde buna gerek yoktur. Sarjı dolduğunda sarj otomatik olarak sarj etmeyi keser

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hayırlı olsun o kadar dedik sony al diye ama neyse artık s2 almışın :D

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol eyvallah :D öle oldu buna karar verdim. S2 öneren daha çok olunca :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hayırlı olsun dostum. Doğru seçim yapmışsın. :D

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende s2 yi ilk aldığımda şarj konusunda ufak bi araştırma yapmıştım,belli bi süremi(8-10-12 saat)yoksa,dolana kadarmı diye ama öğrendimki tel dolduğunda %100 diye yazıyo ve şarjı kesiyo,bu arada hayırlı olsun çok güzel bi alet bende kullanıyorum gayette memnunum ahhh bide samsung şu güncelleme konusunda bu cihaza üvey evlat muamelesi yapmasa daha da güzel olacak ya neyse...

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende s2 yi ilk aldığımda şarj konusunda ufak bi araştırma yapmıştım,belli bi süremi(8-10-12 saat)yoksa,dolana kadarmı diye ama öğrendimki tel dolduğunda %100 diye yazıyo ve şarjı kesiyo,bu arada hayırlı olsun çok güzel bi alet bende kullanıyorum gayette memnunum ahhh bide samsung şu güncelleme konusunda bu cihaza üvey evlat muamelesi yapmasa daha da güzel olacak ya neyse...

Samsung'u boş verin. Cyanogenmod kurun kullanın. Cyanogenmod kurduğumdan beri cihazı daha çok seviyorum. Samsung'un arayüzü 5 yıl öncesinden kalma gibi.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung'u boş verin. Cyanogenmod kurun kullanın. Cyanogenmod kurduğumdan beri cihazı daha çok seviyorum. Samsung'un arayüzü 5 yıl öncesinden kalma gibi.

ben hala 4.0.3 stok rom kullanıyorum bekliyorum ki 4.0.4 bize gelecek diye telefonum biraz da yeni olduğu için vede tam olarak custom rom konusunda pek bilgim olmadığı için tereddütte kalıyorum ama bu sizinde söylediğiniz Cyanogenmodu çok duyuyorum ama işte bakalım önümüzdeki aya kadar inşallah gelir yoksam bende bu custom rom olaylarına dalıcam..

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben hala 4.0.3 stok rom kullanıyorum bekliyorum ki 4.0.4 bize gelecek diye telefonum biraz da yeni olduğu için vede tam olarak custom rom konusunda pek bilgim olmadığı için tereddütte kalıyorum ama bu sizinde söylediğiniz Cyanogenmodu çok duyuyorum ama işte bakalım önümüzdeki aya kadar inşallah gelir yoksam bende bu custom rom olaylarına dalıcam..

Ben cyanogenmod ile şu anda 4.1.1 sürümü kullanıyorum. Tabi daha geliştirme aşamasında. 4.0.4 için de stabil sürümü mevcut.

1dost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Yeni telefon aldım S2. Eskiden yeni telefon alındığında en az 8 saat şarj edilirdi. Şimdi satıcı artık okadar uzun süre şarj etmeme gerek olmadığını. Şarjı dolduktan sonra hemen çıkarabilirsin dedi? Pek güvenemedim sizin bir öneriniz varmı? Daha doğrusu bu konu hakkında bilginiz var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

telefon üreticileri bu konuyla ilgili şimdiye kadar açıklama yapmadılar. bende yeni aldığım telefonları ilk şarj ederken dolduğunda şarj kesmesi mantıklı geldiğinden şarj dolunca fişten çekerdim. fakat bugün satın aldığım huawei u1280 cep telefonun kullanıcı klavuzunda ilk şarjı 12 saat yapmam gerektiği yazıyordu. bilginize.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blush:
Slm baylar bayanlar samsung galaxy s2 aldim ilk acacagim amma ekran donuk ne yapmam gerekiyor bilen birisi varsa bana yardimci olsun;tesekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en iyisini yapmışsın kardeş bende de s2 var müthiş bi telefon hele kullanmayı bilince ooh.