sgselcuk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 77
S10 lite mi Huawei nova 5t Mi ? Çoğu konuda s10lite iyi kagıt üzerinde ancak kamera hangisi sizce ?
İkisi arasında S10 lite.İthalatçı garantili olması sorun değilse Realme X2 Proya da bı bakın derim.S10 lite mi Huawei nova 5t Mi ? Çoğu konuda s10lite iyi kagıt üzerinde ancak kamera hangisi sizce ?
X2 Pro diyoruz başka bir cihaz dğeil. X2 Pro'nun şarj adaptörü, kamera sensörü ve ekranı daha iyi(90hz). S10 Lite'ın kamerada OİS'i var.Reelme dediğiniz cihazı hiç incelemedim bir bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon 2 ve x2 telefonu varmış. Teşekkürler ?
İkiside alınmaz. Realme X2 Pro öneririm.S10 lite mi Huawei nova 5t Mi ? Çoğu konuda s10lite iyi kagıt üzerinde ancak kamera hangisi sizce ?
Kamera konusunda nasıl peki benim için kamera önemli çünküRealme X2'nin kutusundan çıkan adaptör ile telefon yaklaşık 35 dakikada %100 şarj olabiliyor. Ki hani 4000 mAh bir bataryası var. O kadar iyi optimize edilmiş ki 90 Hz ile 60 Hz arasında neredeyse hiç bir fark yok. Snapdargon 855+ kullanıyor.
Kamera konusunda nasılİkiside alınmaz. Realme X2 Pro öneririm.
Kamera konusunda nasıl peki benim için kamera önemli çünkü
Kamera konusunda nasıl
Kagıt üzerinde fiyat rakiplerine göre geride kalıyor dediğin gibi görsel olarak da kişiden kişiye değişir daha çok performans cihazı gibi duruyorMesaj otomatik birleştirildi:
Bence kamera konusunda realme x2 pro çok başarılı ama bu kişiden kişiye değişir.
Nova 5t kesinlikle. Kirin 980 kullanıyor yapay zeka destekli 7nm lik bir işlemci performansı tartışılmaz ve kamerasında her türlü opsiyon bulunuyor çekimide güzelS10 lite mi Huawei nova 5t Mi ? Çoğu konuda s10lite iyi kagıt üzerinde ancak kamera hangisi sizce ?
Tek artısı ois sanki s10 litein Samsung zamanla çok yavaşlıyor bunda da olur mu bilmiyorum. Huaweiyi de merak etmiyor değilim kamerasını çok kısa inceledim renk konusunda p lite ve mate lite serilerindeki o alakasız renkleri yoktuNova 5t kesinlikle. Kirin 980 kullanıyor yapay zeka destekli 7nm lik bir işlemci performansı tartışılmaz ve kamerasında her türlü opsiyon bulunuyor çekimide güzel