S10e Nasıl Telefon?

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Evet batarya dışında ekran olsun kamera olsun işlemci olsun kasa kalitesi olsun ve ses kalitesi olsun bir amiral gemisi. Yoğun oyun oynayanlar için çok uygun olmasada yoğun günlük işlerde idare eder. Ama yanına bir Powerbank gerekir sanırsam.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Batarya hariç tabi buda kişisel kullanıma göre değişen bişey nerdeyse tam bir amiral gemisi bi telefon ekran kamera ses tasarım o fiyat aralığında rakipsiz bi telefon

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Batarya hariç tabi buda kişisel kullanıma göre değişen bişey nerdeyse tam bir amiral gemisi bi telefon ekran kamera ses tasarım o fiyat aralığında rakipsiz bi telefon
Okula giderken 20 dk Instagram, Spotify gece yatarken 2 bölüm dizi izlerim 1-2 el belki kuzenimle, kardeşimle CoD PUBG oynarım bunlar için yeter diye düşünüyorum.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Okula giderken 20 dk Instagram, Spotify gece yatarken 2 bölüm dizi izlerim 1-2 el belki kuzenimle, kardeşimle CoD PUBG oynarım bunlar için yeter diye düşünüyorum.
O zaman çıkaracaktır diye düşünüyorum hocam en kötü 15 20 dakka hızlı şarj yaparsın sıkıntı çekmezsin

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Telefon şarjdayken kullanmak zararlımı?
Valla ben artık kullanıyorum hocam zaten bataryanın belli bi kapasitesi var istediğin kadar dikkat et yinede bigün bitecek ömrü o yüzden çok takılma bana kalırsa ilk baş bi heves oluyo telefonu alınca dikkat ediyosun ama bi süre sonra geçiyo o heves bırakalım telefonlar bize hizmet etsin biz onlara değil böyle dedim diyede çok yüklenme hocam telefona ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
S10e önermem o fiyata Mi 9T Pro varken. Daha iyi bir cihaz video çekim dışında. S10e bana kalırsa günü çıkarabilecek bir telefon bile değil batarya konusunda. Samsung zaten aynı mAh değerine sahip olsa bile rakiplerinden geri kalıyor batarya yönetimi konusunda. 2 yıldan sonra 3000 mAh batarya ne kadar dayanır bilemem. Onun haricinde gayet iyi telefon ama özellikle bataryadan çok çeken birisi olarak önermem. 2 aydır Mi 9T kullanıyorum, oyun oynamadığım için bataryası bana 2-3 gün gidiyor o derece.

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
S10e önermem o fiyata Mi 9T Pro varken. Daha iyi bir cihaz video çekim dışında. S10e bana kalırsa günü çıkarabilecek bir telefon bile değil batarya konusunda. Samsung zaten aynı mAh değerine sahip olsa bile rakiplerinden geri kalıyor batarya yönetimi konusunda. 2 yıldan sonra 3000 mAh batarya ne kadar dayanır bilemem. Onun haricinde gayet iyi telefon ama özellikle bataryadan çok çeken birisi olarak önermem. 2 aydır Mi 9T kullanıyorum, oyun oynamadığım için bataryası bana 2-3 gün gidiyor o derece.
Çok saçma. Benim S4 mini (eski tilifon) batarya 1900 mAh. Ama 3 hafta yetiyordu. Telefon kronik meselelerden dolayı 200 TL masrafı var.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Batarya pek önemli değil benim için günün yarısını çıkartsın yeter, oyunuda oynamam ayda 1-2 kez küçük kuzenim ısrar ederse 1 el zaten.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Batarya pek önemli değil benim için günün yarısını çıkartsın yeter, oyunuda oynamam ayda 1-2 kez küçük kuzenim ısrar ederse 1 el zaten.
Mi 9T Pro zaten performans olarak iyi telefon. S10e'ye göre bir eksisi yok ki. Ek olarak batarya performansında iyi olacak yani öyle düşün.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
S10e Neden çöp. Bataryası dışında güzel bir cihaz.
Bataryası yazdığım gibi benim için önemli değil şarj götürecek bir şey yapacaksam (oyun vb) evde yaparım evdede zaten şarj cihazı var. Yarım gün çıkarması bile benim için yeterli, tasarım olarakta beğendiğim bir telefon fiyatıda o kadar fazla değil.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Neden çöp belirtirsen sevinirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedense Xiaomi'ye güvenemedim fiyatları performanslarına göre çok uygun ama hiç içime sinmiyor.
Yani kullanıcısı çok fazla olan bir marka ve Türkiye pazarı da gittikçe büyüyor. Güvenmemek için bir sebep yok yılların markası zaten.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Yani kullanıcısı çok fazla olan bir marka ve Türkiye pazarı da gittikçe büyüyor. Güvenmemek için bir sebep yok yılların markası zaten.
Tasarımınıda beğenemiyorum, alınca aklımda kalacağına almayayım daha iyi.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Fiyatıda pahalı değil bataryası dışında önerilen bir telefon sanırım.
compact ve tek elle kullanım açısında ve genel özellik açısından çok iyi bir cihaz pil konusu sikiniti yaratabilir çok fazla telefon kurcalayan biriysen şarj aleti veya powerbank mutlaka lazım olacaktır.