Umutcan624
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım herkes lite öneriyor ama s10e daha bi amiral gemisi hissi veriyor sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
S10 lite ın S10e ye göre iki avantajı var.Bunlar: 1-Snapdragon 855 2-Batarya performansının daha iyi olması.Bu unsurlar dışında her noktada S10e üstün.Eğer batarya dan beklentiniz fazla ise S10 lite,Batarya yeterli olsun diğer özellikleri çok iyi olsun diyorsan S10e almanı tavsiye ederim.Arkadaşlar ikisi arasında kaldım herkes lite öneriyor ama s10e daha bi amiral gemisi hissi veriyor sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Sizin için Kamera,tasarım ve video performansı önemliyse Galaxy S10e,işlemci ve batarya önemliyse Galaxy S10 Lite öneririm.Arkadaşlar ikisi arasında kaldım herkes lite öneriyor ama s10e daha bi amiral gemisi hissi veriyor sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Spigen ya da herhangi koruyucu bir kılıf taktığınızı düşünün hocam. Güç tuşu için cihazın sağ tarafında bir boşluk var. Kesiyorlar orayı kılıfı tasarlarken. Çünkü parmak izi okuyucu var orada. Hoş bir görüntü değil bence. Kılıfsız ya da ince korunaklı olmayan bir kılıf ile hoş olurdu.S10e, parmak izi okuyucusunun yanda olması hoş olmuş bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ele iyi oturuyor
MantıklıSpigen ya da herhangi koruyucu bir kılıf taktığınızı düşünün hocam. Güç tuşu için cihazın sağ tarafında bir boşluk var. Kesiyorlar orayı kılıfı tasarlarken. Çünkü parmak izi okuyucu var orada. Hoş bir görüntü değil bence. Kılıfsız ya da ince korunaklı olmayan bir kılıf ile hoş olurdu.
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım herkes lite öneriyor ama s10e daha bi amiral gemisi hissi veriyor sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Ikiside aynì güncellemeyi alacak ama Samsung güncellemeleri önce exynoslu modellere veriyor.Snapdragon işlemcili model diğerine göre güncellemeyi geç alıyor.Peki ikisi de aynı güncellemeyi mi alacak yoksa lite daha mı fazla alır
Islemci nedeniyle s10 lite öneririmArkadaşlar ikisi arasında kaldım herkes lite öneriyor ama s10e daha bi amiral gemisi hissi veriyor sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim