s10e mi s10 lite mı

Hangisi ve neden?

• S10 Lite

Kullanılan: 1 20.0%
  • s10e

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

oytunsenkul

AI Engineer
Reaksiyon puanı
9
Telefon almayı düşün,yorum ama bu iki cihaz arasında kaldım. S10e'nin bir çok özelliği bakımından s10 a benzziyor ama s10lite ın ekran boyutu ve işlemcisi beni benden almıyor değil ama bayağı özelliğinin kırpılmış olması kafamı oldukça karıştırdı. Siz hangi cihazı tavsiye edersiniz. Güncelleme çok öenmli elbette. en az üç yıl kadar kullanmayı düşünüyorum. s10enin boyutu küçük ama daha önce s8 kullandığımdan sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Kamerası da önemli benim için.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Telefon almayı düşün,yorum ama bu iki cihaz arasında kaldım. S10e'nin bir çok özelliği bakımından s10 a benzziyor ama s10lite ın ekran boyutu ve işlemcisi beni benden almıyor değil ama bayağı özelliğinin kırpılmış olması kafamı oldukça karıştırdı. Siz hangi cihazı tavsiye edersiniz. Güncelleme çok öenmli elbette. en az üç yıl kadar kullanmayı düşünüyorum. s10enin boyutu küçük ama daha önce s8 kullandığımdan sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Kamerası da önemli benim için.
İki cihaz arasında S10e al keyfine bak derim.S10 lite ın Snapdragon 855 ve batarya performansı dışında bir avantajı yok.Güncelleme konusunda S10 lite Snapdragon olduğu için üvey evlat muamelesi görüyor.Samsung güncelleme konusunda exynos lara öncelik tanıyor.Kamera konusunda S10e S10 lite dan daha iyi.S10e den şaşma derim.

Reaksiyon puanı
6,371
İlla bu iki cihaz arasından olacak ise S10e. Ama başka bir öneriyi de kabul ediyorsanız, Oneplus 7T/7 Pro modellerine de bakabilirsiniz (İkinci el bakın).

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

S10 Lite öneririm. Kayıtlı OnePlus 7T Pro'ya da bakabilirsiniz.