Exynos işlemciden dolayı kaynaklanan bı sorun.Bu forumda söylemekten yoruldum,Samsung amiral gemiside alsanız,orta seviyede alsanız Snapdragon işlemcili alın.Exynos sorunlu bı işlemci, bağlantı hızındaki dengesizlik, batarya da stand bye rezaleti,video da 60 karelerde ois i devre dışı bırakması, yüksek grafikli oyunlarda optimizasyon sorunundan dolayı oluşan FPS düşüşlerinden dolayı bu işlemciyi önermiyorum.Arkadaşlar s10 plus cihazim oyunlarda veya bazen wifi kopmasi yasayip mobil veriye geciyor sizce neden olabilir bu cihaz beni kac sene goturur
snapdragon işlemcili Samsung'u nereden alsın adam bizim ülkede S ve Note serisi Exynos işlemcili satılıyor bunu sende biliyorsunExynos işlemciden dolayı kaynaklanan bı sorun.Bu forumda söylemekten yoruldum,Samsung amiral gemiside alsanız,orta seviyede alsanız Snapdragon işlemcili alın.Exynos sorunlu bı işlemci, bağlantı hızındaki dengesizlik, batarya da stand bye rezaleti,video da 60 karelerde ois i devre dışı bırakması, yüksek grafikli oyunlarda optimizasyon sorunundan dolayı oluşan FPS düşüşlerinden dolayı bu işlemciyi önermiyorum.
Hocam yalnız bu ifadeniz herkes hitap etmiyor. Türkiye'de pasaportu bulunan insan sayısı azınlıkta ve artık yurtdışından da alsanız vergi yükü çok ağır olduğu için aradaki fiyat farkı gitgide azalmakta.Exynos işlemciden dolayı kaynaklanan bı sorun.Bu forumda söylemekten yoruldum,Samsung amiral gemiside alsanız,orta seviyede alsanız Snapdragon işlemcili alın.Exynos sorunlu bı işlemci, bağlantı hızındaki dengesizlik, batarya da stand bye rezaleti,video da 60 karelerde ois i devre dışı bırakması, yüksek grafikli oyunlarda optimizasyon sorunundan dolayı oluşan FPS düşüşlerinden dolayı bu işlemciyi önermiyorum.
Istanbulda olan adam Kadıköy çarşı,Eminönü doğubank gibi yerlerden alabilir.snapdragon işlemcili Samsung'u nereden alsın adam bizim ülkede S ve Note serisi Exynos işlemcili satılıyor bunu sende biliyorsun
Arda Snapdragolu model ülkemizde belli yerlerde satılıyor.Mesela Istanbulda olan adam Snapdragon için Kadıköy Çarşì,Eminönü doğubanka bakabilir.Hocam yalnız bu ifadeniz herkes hitap etmiyor. Türkiye'de pasaportu bulunan insan sayısı azınlıkta ve artık yurtdışından da alsanız vergi yükü çok ağır olduğu için aradaki fiyat farkı gitgide azalmakta.
hocam garantisiz cihaz kimse almaz ki ben ablamı garantisiz Mİ9 Lite'a ikna edemiyorum konu sahibi nasıl ikna olsunIstanbulda olan adam Kadıköy çarşı,Eminönü doğubank gibi yerlerden alabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arda Snapdragolu model ülkemizde belli yerlerde satılıyor.Mesela Istanbulda olan adam Snapdragon için Kadıköy Çarşì,Eminönü doğubanka bakabilir.
Herkes Istanbul'da olsa iyi de değiliz maalesef.Istanbulda olan adam Kadıköy çarşı,Eminönü doğubank gibi yerlerden alabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arda Snapdragolu model ülkemizde belli yerlerde satılıyor.Mesela Istanbulda olan adam Snapdragon için Kadıköy Çarşì,Eminönü doğubanka bakabilir.
Güzel kardeşim Samsung garantisi ile ithalatçı garanti arasındaki tek fark batarya değişimidir.S10 Türkiye garantili aldın,bataryan 1,5 sene sonra pert oldu,cihazının 6ay garantisi var.Samsung servisi bataryanı garantin devam ettiğin için bedava değiştirir.S10 aldın,cihaz düştü,ekran çatladı.Kullanìcı hatası,bayıl 1700 lira.Ben param olsun S10 u snapdragon 855 li alırim,kafam rahat kullanìrìm.Samsung garantisi umurumda değil,istanbulda Samsung,xiaomi,Huawei,apple cihazlarìna bakan bir sürü servis var.hocam garantisiz cihaz kimse almaz ki ben ablamı garantisiz Mİ9 Lite'a ikna edemiyorum konu sahibi nasıl ikna olsun
Herkes İstanbul'da olsa ne olur sanki herkes bizim gibi teknolojiyi yakından takip etmiyor halen OnePlus'ı bir markanın modeli zannedenler var bizim gibi garantiyi sallamayan imei kayıtlı telefon almazHerkes Istanbul'da olsa iyi de değiliz maalesef.
İşte herkes senin benim gibi düşünmüyor problem de bu zatenGüzel kardeşim Samsung garantisi ile ithalatçı garanti arasındaki tek fark batarya değişimidir.S10 Türkiye garantili aldın,bataryan 1,5 sene sonra pert oldu,cihazının 6ay garantisi var.Samsung servisi bataryanı garantin devam ettiğin için bedava değiştirir.S10 aldın,cihaz düştü,ekran çatladı.Kullanìcı hatası,bayıl 1700 lira.Ben param olsun S10 u snapdragon 855 li alırim,kafam rahat kullanìrìm.Samsung garantisi umurumda değil,istanbulda Samsung,xiaomi,Huawei,apple cihazlarìna bakan bir sürü servis var.
Snapdragon almaya niyetin varsa, günübirlik Istanbula gelirsin,cihazı alìr dönersin.Herkes Istanbul'da olsa iyi de değiliz maalesef.
bütçe sıkıntım olmasa Tekno Mehmet veya Turan GSM'e gider OnePlus 7T alır Ankara'ya dönerdimSnapdragon almaya niyetin varsa, günübirlik Istanbula gelirsin,cihazı alìr dönersin.
Snapdragon 855 için Oneplus 7t alınır hocam.bütçe sıkıntım olmasa Tekno Mehmet veya Turan GSM'e gider OnePlus 7T alır Ankara'ya dönerdim
hocam 855 değil onun plus'ı varSnapdragon 855 için Oneplus 7t alınır hocam.
Oneplus ı performans ve stabilite olarak çok beğeniyorum.Ama Oneplus la ilgili hep bı güvenlik sorunundan bahsedilir,bu biraz beni korkutuyor.hocam 855 değil onun plus'ı var
Şuanda Mİ9T kullanıyorum daha doğrusu bu ayın sonunda geri alacam 3 sene kullanıp satarım daha fazla kullanmak istemiyorum çünkü elimde kalır kendi paramı kazandığım zaman ise gidip bir OnePlus almayı planlıyorum İPhone'dan ciddi anlamda sıkıldım tasarımı ve işletim sistemi artık eskisi kadar ilgimi çekmiyor yoluma yine Xiaomi'den devam ederim ya da OnePlus'tan çünkü OnePlus kullanmayı çok istiyorum
OnePlus Xiaomi'den sonraki favori markamdır ve en rahat imei çakılan markadır OnePlus alacağım zaman @Mustafa Deliktaş hocama başvuracam o bu konuda benden daha tecrübeliOneplus ı performans ve stabilite olarak çok beğeniyorum.Ama Oneplus la ilgili hep bı güvenlik sorunundan bahsedilir,bu biraz beni korkutuyor.
Güvenlik sorunu diye ortalıkta dolaşan söylenti şu, oneplus kullanım istatistikleri verilerini topluyor (kullanıcılara özel hizmetler sunabilmek adına), ki zaten ayarlardan bu verileri göndermeyi kapatabiliyorsun.Oneplus ı performans ve stabilite olarak çok beğeniyorum.Ama Oneplus la ilgili hep bı güvenlik sorunundan bahsedilir,bu biraz beni korkutuyor.
Hocam ben konuşulanı söyledim.One plus ı sizin kadar detaylı bilmiyorum.Güvenlik sorunu diye ortalıkta dolaşan söylenti şu, oneplus kullanım istatistikleri verilerini topluyor (kullanıcılara özel hizmetler sunabilmek adına), ki zaten ayarlardan bu verileri göndermeyi kapatabiliyorsun.
Medya da bunu çine bilgilerimizi sızdırıyor diye gösteriyor.
Ayrıca hangi marka olursa olsun, kullandığı bilgilerin kimseye gönderilmediğini düşünen varsa zaten cahilliktir![]()