beklentine göre değişir bu sorunun cevabı sendeIki cihaz arasindan hangisi daha iyidir ?
Onlarda gomme imei oluyor sorun olmasinbeklentine göre değişir bu sorunun cevabı sende
ayrıca bütçeni belirtirsen daha iyi alternatifler sunabilirim o yüzden S10+ veya İPhone 11 diye kendini şartlama
garantiyi iplemeyeceksen OnePlus 7T Pro almanı öneririm canavar gibi telefon emin ol İPhone 11'i aramazsın
S10+ tasarım ekran batarya olarak İPhone 11'den üstün
İPhone 11 ise sadece yazılımsal olarak üstün biliyorsun ki IOS Apple'ın kalesidir o olmazsa kimse almaz İPhone'un peynir ekmek gibi satmasının asıl nedeni de zaten bu değil mi ?
tercih senin kardeş ben yerinde olsam S10+ veya İPhone 11 diye kedimi şartlamam İPhone'dan soğumuş sıkılmış biri olarak OnePlus 7T Pro alırdım Samsung pek bana hitap etmiyor neden Samsung sevmiyorsun diye sorarsan da ZEVK MESELESİ![]()
Öncelikleriniz nedir?Iki cihaz arasindan hangisi daha iyidir ?
O konuda bir bilgim yok OnePlus kullanıcılarına sorman daha doğru olur seni yanlış yönlendirmek istemem ama şunu rahat bir şekild söyleyebilirim ki en rahat ımeı atılan telefon markası OnePlus'tır bunu forumdaki herkes bilirOnlarda gomme imei oluyor
Onlarda gomme imei oluyor sorun olmasin

Aynen. iPhone 11 serisinin ultra geniş açılı kamerası yeşilimsi çekiyor.Kamera konusu tartışılır fakat bana Samsung kamerası daha çok hitap ediyor. Hele ki 11 serisinin yeşilimsi ve mavimsi bir efekt uygulamasını gördükten sonra iyice emin oldum. Şahsen bana Galaxy serisinin çektiği fotoğraflar daha doğal geliyor. Çeşitli kanallardan da karşılaştırmalara bakabilirsin ama ben şöyle bir örnek sunayım.
Ekli dosyayı görüntüle 86287Ekli dosyayı görüntüle 86288
(Kaynak-Max Weinbach)
Param var her yıl değiştirin diyorsan s10 plus. Bir tane alırım üç beş yıl kullanırım diyorsan iPhone 11
Aynı temizlikte kullanmıyoruz demekki. Ben görüşümü bildirdim. Aynı görüşte olursunuz farklı görüşte olursunuz herkes gibi fikrimi bildirip az da olsa yardımcı olmak istiyorum. Hiç kimseye “vatandaş” diye seslenme hakkınız yok. “Çürük elma hayranlığı gözlerini kör etmiş olmalı” deme hakkınızda yok. Üslubunca yorumunuzu yapar yardımcı olursunuz. Yine söylüyorum kimseye görüşüyle hakaret edemezsiniz. Raporladığımı da bilin isterim. Tam dört yılı aşkındır Note5 kullanıyorum. Eğer aynı temizlikte kullanırsam eminim ki bir kaç yıl daha bana mısın demeyecek.
Aynı temizlikte kullanmıyoruz demekki. Ben görüşümü bildirdim. Aynı görüşte olursunuz farklı görüşte olursunuz herkes gibi fikrimi bildirip az da olsa yardımcı olmak istiyorum. Hiç kimseye “vatandaş” diye seslenme hakkınız yok. “Çürük elma hayranlığı gözlerini kör etmiş olmalı” deme hakkınızda yok. Üslubunca yorumunuzu yapar yardımcı olursunuz. Yine söylüyorum kimseye görüşüyle hakaret edemezsiniz. Raporladığımı da bilin isterim.
Iki cihaz arasindan hangisi daha iyidir ?
Resimler aynı zamanda çekilmemiş sanırım, bulutların şekillerine bakarsanız belli gibi, biri gündüz biri akşam çekilmiş, Samsung fazla yapay zekaya kaçıyor, fotoğraflarda fazla oynama yapıyor, gece çekimlerinde Samsung iyi ama gündüz ve ışığa uygun resim çekimlerinde İPhone çözünürlük konusunda daha önde sanırım, yanlışsam düzeltinÖnceliklerinizi söyleseydiniz direkt ordan giderdik ama ben nacizane genel bir değerlendirme yapayım.
Ekran, hızlı şarj, pil ömrü ve tasarımı (11'in çerçeveleri rahatsızlık veriyor Xr ve 11'i görünce onca laf ettiğim 8+ gözüme daha hoş görünmeye başladı) göz önünde bulundurursak S10+ her türlü daha iyi.
Performans konusunda Apple genel olarak daha iyi olsa da günlük hayatta farkı hissetmezsiniz.
Kamera konusu tartışılır fakat bana Samsung kamerası daha çok hitap ediyor. Hele ki 11 serisinin yeşilimsi ve mavimsi bir efekt uygulamasını gördükten sonra iyice emin oldum. Şahsen bana Galaxy serisinin çektiği fotoğraflar daha doğal geliyor. Çeşitli kanallardan da karşılaştırmalara bakabilirsin ama ben şöyle bir örnek sunayım.
Ekli dosyayı görüntüle 86287Ekli dosyayı görüntüle 86288
(Kaynak-Max Weinbach)
İlk olarak buraya geniş açı çekilmiş iki görselde Samsung'un çektiği fotoğraf daha iyi diye hemen atağa geçmenize gerek yok sakin olun.Resimler aynı zamanda çekilmemiş sanırım, bulutların şekillerine bakarsanız belli gibi, biri gündüz biri akşam çekilmiş, Samsung fazla yapay zekaya kaçıyor, fotoğraflarda fazla oynama yapıyor, gece çekimlerinde Samsung iyi ama gündüz ve ışığa uygun resim çekimlerinde İPhone çözünürlük konusunda daha önde sanırım, yanlışsam düzeltin
"Görüşümü bildirdim, kanımca, bence, benim fikrim" çoğaltılabilir, bunu dediğinizde eleştirilmeyeceksiniz diye bir kural yok. Ki çok da saygılı bir yorum ama size öyle gelmedi demek. Daha önceden orta segment bir Android cihaz kullandığınızı varsayıyorum -özellikle de Samsung olması gerek ama- ve size hak veriyorum. Ki bugünün orta segmenti bile 2 yıl rahat götüreceğine kalıbımı basarım. Eğer amiral gemisi bir model kullansaydınız ne kadar uzun ömürlü olduğunu görürdünüz. Fakat amiral gemisi bir model kullanıp bunu söylüyorsanız demek ki siz bir Apple tutkunusunuz. Pardon profil resminizi şimdi gördüm.Aynı temizlikte kullanmıyoruz demekki. Ben görüşümü bildirdim. Aynı görüşte olursunuz farklı görüşte olursunuz herkes gibi fikrimi bildirip az da olsa yardımcı olmak istiyorum. Hiç kimseye “vatandaş” diye seslenme hakkınız yok. “Çürük elma hayranlığı gözlerini kör etmiş olmalı” deme hakkınızda yok. Üslubunca yorumunuzu yapar yardımcı olursunuz. Yine söylüyorum kimseye görüşüyle hakaret edemezsiniz. Raporladığımı da bilin isterim.
S10+ QHD+ Ekran kamera da tam manuel kontrol ekran gövde oranı fazla tasarımı da daha güzel benceIki cihaz arasindan hangisi daha iyidir ?
Ben ip11 alırdım . S10+ daha iyi bir cihaz ama 11 hem daha şık hem de uzun süre güncelleme desteğiyle beni kazanıyor . S10 + seneye var sonraki sene yok .
Ya babanız çok zengin, ya çok kredi borcunuz var yada almadan, etmeden sadece kelime kalabalığı yapıyorsunuz.2-3 sene sonra yenilerim diyorsanız s10 plus.4-5 yıl kullanırım diyorsanız iphone 11.
Ya babanız çok zengin, ya çok kredi borcunuz var yada almadan, etmeden sadece kelime kalabalığı yapıyorsunuz.
7k üzeri maaş olan arkadaşlarım var. Birinde iphone 6, ötekinde note 3 var. Her ikisi de çatır çatır kullanıyor telefonları. Sıkıntıları yok mu ? Elbet var. Ama bir cihaza seneye yok demek israftır. [ daha fazla tanımı var da neyse .. ]
Ben ise Note 5 kullanıyorum. 2 hattım olduğu için sök tak yapmaktan sıkılıp Iphone 7 denemeyi düşünüyorum. Yinede Note 5 onca darbeye, düşmeye rağmen tüm kasası çatlasa da taş gibi çalışıyor ve hala daha düşüyor elimden cebimden. Savruk biriyim. Iphoneyi de görücez yakında.
Kızmayın darılmayın. Hiçbir resmi rakama dayanmadan şahsi fikrimi söyleyeceğim. Benim için Türkiyedeki en büyük israfın tanımı bu.
"Döviz kurunu arttıran bir sebep teknolojide dışa bağlılıksa öteki de dışarıdan alınan futbol oyuncularıdır"
Ya allah allah sürekli model değiştirmeyi isteyen biri olduğumu nereden çıkardınız?Benim telefonum 2.5 yıldır aynı ve en az 2 yıl daha kullanacağım,sadece iphoneların daha uzun yıl gittiğini belirttim.Samsung da uzun gider gitmeye ama bir süre sonra performans eskisi gibi olmaz.Ama benim cihazım ilk alındığı gibi.Buradan bu çıkarımı yapmanız hiç hoş değil.Ya babanız çok zengin, ya çok kredi borcunuz var yada almadan, etmeden sadece kelime kalabalığı yapıyorsunuz.
7k üzeri maaş olan arkadaşlarım var. Birinde iphone 6, ötekinde note 3 var. Her ikisi de çatır çatır kullanıyor telefonları. Sıkıntıları yok mu ? Elbet var. Ama bir cihaza seneye yok demek israftır. [ daha fazla tanımı var da neyse .. ]
Ben ise Note 5 kullanıyorum. 2 hattım olduğu için sök tak yapmaktan sıkılıp Iphone 7 denemeyi düşünüyorum. Yinede Note 5 onca darbeye, düşmeye rağmen tüm kasası çatlasa da taş gibi çalışıyor ve hala daha düşüyor elimden cebimden. Savruk biriyim. Iphoneyi de görücez yakında.
Kızmayın darılmayın. Hiçbir resmi rakama dayanmadan şahsi fikrimi söyleyeceğim. Benim için Türkiyedeki en büyük israfın tanımı bu.
"Döviz kurunu arttıran bir sebep teknolojide dışa bağlılıksa öteki de dışarıdan alınan futbol oyuncularıdır"