İki cihaz arasında ekran büyüklüğü ve batarya performansı dışında S20 daha iyi.İşlemci konusuna gelince Exynos 990 ilk çıktığında sorunluydu ama android 11 le beraber yapılan iyileştirmeler sonucu şu anda performans olarak iyi.Exynos 990 ile 855 oyun performansı dışında genel olarak birbirine denk işlemciler.S10 lite alırsan batarya konusunda kafan rahat olur ama tek elle kullanım rahatlığı,Kamera, hoparlör tarafında S20 yi arayabilirsin.Senin yerinde olsam bütçeyi arttırıp S20 plus alırdım.Bu iki cihazdan birini alacaksan S20 almanı tavsiye ederim.İki telefon arasında kaldım s20 ekran yönünden daha iyi fakat işlemci kötü s10 lite hem sd işlemcili hemde ekranı daha büyük sizce hangisi
teşekkür ederimİki cihaz arasında ekran büyüklüğü ve batarya performansı dışında S20 daha iyi.İşlemci konusuna gelince Exynos 990 ilk çıktığında sorunluydu ama android 11 le beraber yapılan iyileştirmeler sonucu şu anda performans olarak iyi.Exynos 990 ile 855 oyun performansı dışında genel olarak birbirine denk işlemciler.S10 lite alırsan batarya konusunda kafan rahat olur ama tek elle kullanım rahatlığı,Kamera, hoparlör tarafında S20 yi arayabilirsin.Senin yerinde olsam bütçeyi arttırıp S20 plus alırdım.Bu iki cihazdan birini alacaksan S20 almanı tavsiye ederim.
Galaxy S20 öneririm.İki telefon arasında kaldım s20 ekran yönünden daha iyi fakat işlemci kötü s10 lite hem sd işlemcili hemde ekranı daha büyük sizce hangisi