en son şarj düzeyim yüzde yüz şuan ve henüz 33 şarjım var istiyorsanız atayım ?Hocam batarya yorumu yapmanız için bataryayı fullemeniz gerekir. 2 saatte %50 şarj harcamış
en son şarj düzeyim yüzde yüz şuan ve henüz 33 şarjım var istiyorsanız atayım ?Hocam batarya yorumu yapmanız için bataryayı fullemeniz gerekir. 2 saatte %50 şarj harcamış
Olur. Ama 24 saatten önce bir sürede fullediyseniz yine yanlıs bir ölcüm olur. 24 saat içinde fullediniz değil mi?en son şarj düzeyim yüzde yüz şuan ve henüz 33 şarjım var istiyorsanız atayım ?
cuma öğleden sonra 1 de fullemiştim ne yazık ki tek bir günde hiç bitirmedim şarjımıOlur. Ama 24 saatten önce bir sürede fullediyseniz yine yanlıs bir ölcüm olur. 24 saat içinde fullediniz değil mi?
O zaman maalesef doğru bir ölçüm yapmak ve bir yorum yapmak doğru değilcuma öğleden sonra 1 de fullemiştim ne yazık ki tek bir günde hiç bitirmedim şarjımı![]()
O zaman maalesef doğru bir ölçüm yapmak ve bir yorum yapmak doğru değil
bunu oyun oynayan telefonu eliden düşürmeyecek bir kişiyi kast ederek yazdım zaten , ben wp ara sıra da instagram kullanıyorum ve dediğim gibi en son cuma öğleden sonra 1 de fullemiştim hala da 33 şarjım var ayrıca 24 saat dolmadan önce baktığım da bugün kü kullanımım 2.5 saati geçmişti cuma günü de öğleden sonra telefonu 2 saate yakın kullanmış olduğumu hatırlıyorum belki sonradan okuyan arkadaşlar bu yorumu baz pil kullanımı hakkında fikir edinebilirbu batarya ile uygulamalarda uzun süre geçirmek imkansız hatta telefonu yoğun kullanan birisiyseniz günde 2 kez şarja takmanız bile gerekebilir.
Geçilmez hem tasarim hem ekran çözünürlüğü gibi durumlarda s10+ kamera olarakta yeterli güncelleme desteği bitesiye kadar gereksiz olur bence (En son Android 12 alır)Soru Basit Arkadaşlar S10+ Cihazından İphone SE 2020 Cihazına Geçilirmi Ne Gibi Farklar Hissederim? Pil Durumları Nedir Yardımcı Olursanız Sevinirim
Dipnot : Sıfır Cihaz Olarak Geçicem İkinci El Olarak Geçmiyeceğim.