S video çıkışı kamera olarak kullanma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siborg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siborg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar C# üzerinde bilgisayara bağladığım kameradan görüntü alabiliyorum. Fakat bitirme projemde termal kamera kullanmam lazım ama termal kamera sd karta veri kaydı yaparak çalışıyor. Termal kameranın S video çıkışıyla herhangi bir cihazdan görüntü alınabiliyor(projeksiyon cihazı vs). Bende bu S video çıkışını bilgisayara normal kamera gibi algılatmak dolayısıyla termal kameradan alınan görüntüyü görüntü işleme yaparak projemi yapmak istiyorum. Bunu yapmak mümkün mü ? Tecrübesi olan var mı?

Tv kartı veya S video in girişi bulunan bir donanımla buradan alınan görüntüyü kamera olarak görebilir miyim ? (AForge kütüphanesinden aygıt tarama yapıyorum.)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
TV Kartı ile yapabilmen gerekir. Ama iş USB ile bağlanan kameraya göre daha karmaşık hale gelebilir. Teknik yönünü bilmiyorum.Daha önce eski bir kamerayı TV kartının S video çıkışına bağlayarak filmleri bilgisayara aktardım. Arada Adobe Premier kullandım. Farklı bir interface sözkonusu olabilir ve işi muhtemelen daha karışık hale getiriyor olabilirsin. USB çıkışlı termal kamera bulma şansın varsa bir dene derim.

siborg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim.

Usb termal kamera önerisi olan var mı?