hasankubilay
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar ben galaxy s4 alacağım ama bir sorum var. S pen kalemi s4 de kullanılabilir mi ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
yurtdışından ben 1480-1500 tl ye getirtcem sen kaca alcantüh :blink: hayallerim vardı benim neyse kalemsiz idare edicez :mrgreen: teşekkürler.
İstanbul'dan tanıdık telefoncu var onun adamı hong kong dan getirecekmiş artık ne kadar isterse :mrgreen:yurtdışından ben 1480-1500 tl ye getirtcem sen kaca alcan
burda 1800-1900tl 400-500tl vergi ödüyoruz telefon çok kaliteli bir telefon ama herşeyin bir bedeli var 1300-1400 tl den fazla ödememİstanbul'dan tanıdık telefoncu var onun adamı hong kong dan getirecekmiş artık ne kadar isterse :mrgreen:
keşke kullanılabilseydi :dil:Hayır.
S-Pen Note ailesine özel bir şey.
mantıklısı o aslında ama elden ne gelir :dil: zamanında iphone 4 e 2700 para vermiştim :hammer:burda 1800-1900tl 400-500tl vergi ödüyoruz telefon çok kaliteli bir telefon ama herşeyin bir bedeli var 1300-1400 tl den fazla ödemem
@hasankubilay avrupada amerikada 1500tl ye bulabiliyosun şu anda 1 kaç ay içindede 1400 lere gelir
Ya ben I9500 modelini istiyorum, grafik performansı diğerinden daha iyi diye :dil: amerika ve avrupada da I9505 modeli olduğu için açıkcası pek sıcak bakmıyorum :mrgreen:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ya snapdragon'lu model adreno 320 GPU'sunu kullanıyor Octa'lı modelPowerVR SGX 544MP3 GPU'su kullanıyor.Octa daki grafik işlemcisi daha iyi. üstelik yapılan testlerde çok fazla fark olmasa da snapdragon'lu modelden daha hızlı çalışıyor octa'lı model :mrgreen:Exnoxs 5 octa mı 8 çekirdek mi daha iyi yoksa 1.9 ghz lik amerikada satılan mı bende karar veremedim hangisini alsam .ssss grafik işlemcisi aynı değilmi adreno 320 gpu 2 sininde
S-Pen olmaz da aksesuar olarak çıkartmadı mı Samsung? S3'te vardı,aksesuar olarak bir kalem çıkartmıştı
aynen oyle s ailesiyle note ailesi farkli birbirinden 😢Hayır.
S-Pen Note ailesine özel bir şey.