S.Galaxy Ace 2 Alacağım Bi Yardımcı Olurmusunuz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S.a Ben Galaxy ace 2 almayı düşünüyorum.Toplam 1.6 ghz hızla,768 MB ram ile çalıştığı için yüksek grafikli oyunları oynatırmı diye çelişkide kalıyorum sizce çalıştırırmı ? lütfen 200-300 daha ekle s3 mini al demeyin,ekleyemem,yani sorum yüksek grafikleri donmadan kasmadan oynatabilirmi ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ace 2 800 MHz işlemciye sahip? grafik kalitesi yüksek oyunlarda kasar sanırım :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=130683]android3[/MENTION] 800mhz çift çekirdekli olduğu için arkadaş 800x2:1600 hesabı yapmış ama o işler öyle yürümüyor sanırsam :D

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@android3 800mhz çift çekirdekli olduğu için arkadaş 800x2:1600 hesabı yapmış ama o işler öyle yürümüyor sanırsam :D
Aynen O hesapla Yaptım Sanırım Birazcık Rezil oldum gibi bilmeyince böyle oluo işte :D ,Sizce Yüksek Grafikli Oyunlarda Kasarmı ?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=346065]Mdn[/MENTION] estağfurullah ne rezil olması :D Bende önceleri o mantıkla hesap yapıyordum da anladım o işlerin öyle olmadığını :) Ace 2 hakkında hiç bir bilgim yok açıkcası ama üstat [MENTION=130683]android3[/MENTION] yüksek grafikli oyunları biraz kasabilir demiş

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim bir arkadaşımda Galaxy S Advance var ve bir çok oyunu oynayamıyor hatta mağazada gözükmüyorlar bile. Galaxy Ace 2'nin Advance'den düşük özellikler sahip olduğunu düşünürsen istediğin oyunların (yüksek grafikli) bir çoğunu açmayacaktır. Tavsiyem sakın alma. Eğer imkanın varsa Xperia P almayı dene.

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkes alma demişken al demek garip olacak ama bence alabilirsin.Arkadaşıma ben aldırttım ki suana kadar kasan oyun görmedim bunun içine büyük oyunlarda dahil (bkz:gta 3) ama yinede sana kalmış ama o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bir arkadaşımda Galaxy S Advance var ve bir çok oyunu oynayamıyor hatta mağazada gözükmüyorlar bile. Galaxy Ace 2'nin Advance'den düşük özellikler sahip olduğunu düşünürsen istediğin oyunların (yüksek grafikli) bir çoğunu açmayacaktır. Tavsiyem sakın alma. Eğer imkanın varsa Xperia P almayı dene.

Arkadaşlar Çevreden aldığım olumsuz bilgilerden dolayı s3 mini alacağım,youtube'dan baktım the dark knight risses(BATMAN) gibi kaliteli oyunları çalıştırabiliyor sanırım en doğru karar bu olacak,bu ithalatçı firma garantisi verenlerin fiyatları neden düşük onda takıldım işlerini gerektiği gibi yapmıyorlarmı ?

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Valla o konuya bende bir açıklık getiremedim :D İnternette (www.akakçe.com) bakıyorum fiyatlar piyasanın çok altında. Bende alcam yeni bir cihaz ama kararsız kaldım. Hiç kimse internetten alışverişi önermiyor.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla o konuya bende bir açıklık getiremedim :D İnternette (www.akakçe.com) bakıyorum fiyatlar piyasanın çok altında. Bende alcam yeni bir cihaz ama kararsız kaldım. Hiç kimse internetten alışverişi önermiyor.
NT mağazalarında 750 tl ye düştü ithalat firma garantili s3 mini dün iki tane daha satıldı.sakın ama sakın hepsiburada,gittigidiyor dışındaki sitelerden alma ayıplı mal gönderiyorlar orası burası patlamış,bide sıfır diyorlar.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Doğrudur. Ama şöylede bişe var. Ürün kapıya geldiğinde kontrol edebiliyosun. Eğer bir sorun varsa parayı ödemeden cihazı geri gönderiyosun. Bende düşünüyorum bir sorun çıkarsa yollarım geri. Ama elbette resmi yerlerden almak daha güvenli.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence uzak dur ace 2 eski bir telefon, alacaksan ekran kalitesi daha iyi bir telefon al,
işlemcisi çok eski şarjını fazla yer, tasarım bakımından da çok kötü bir telefon o paraya başka telefonlar bak.

Xperia P
Samsung Galaxy SIII mini
HTC Desire X
Samsung Galaxy SII
LG L9
LG P880 Optimus 4X HD (Tavsiyem)

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence uzak dur ace 2 eski bir telefon, alacaksan ekran kalitesi daha iyi bir telefon al,
işlemcisi çok eski şarjını fazla yer, tasarım bakımından da çok kötü bir telefon o paraya başka telefonlar bak.

Xperia P
Samsung Galaxy SIII mini
HTC Desire X
Samsung Galaxy SII
LG L9
LG P880 Optimus 4X HD (Tavsiyem)
S III mini almayı düşünüyorum fakat bu ithalatçı firma garantisi iyi mi onu bilmiyorum,k.v.k veya telpa alacağım büyük ihtimalle,bozuldumu elimizde kalmasın.

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doğru söylüyor.Xperia P al bence de

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S III mini almayı düşünüyorum fakat bu ithalatçı firma garantisi iyi mi onu bilmiyorum,k.v.k veya telpa alacağım büyük ihtimalle,bozuldumu elimizde kalmasın.

Ben ithalat garantili kullanıyorum. Dediğin gibi bozukduğunda İstanbul a göndermem gerekecek. Onun dışında bir sorun yok. 150 lira gibi bir fark oluyor diğeriyle. Şu an 700 lira ithalat, 850 lira disp. garantili.

S3 mini kullanıcısıyım. Yakınlarım da kullanıyor. Sorunumuz yok. Ram 1 gb olunca :)