Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tercih meselesi. S plus aldım babama s2 almamın sebebi büyüklüğüydü. Kendim kullansam alırdım ama azda fark olsa rahatsız edici olabilirdi , gerek işyeri gerek başka mekanlarda.
Dalga mı seçiyor sunuz S advance nin S2 den farkı şu PPi değeri yüksek gerisi foss ya s özelliklli s2 görünümlü gibi bişey
S2 ye Android 4.1 geldi gelecek S advance 2.3.6 da kaldı yeni çıkarsa çıksın 15 20 ppi yüksek diye zaten fiyat farkı 100 tl s2 alinir
Galaxy S2 daha mantıklı cünkü Serii'nin bir önceki telefonu ve arkadaşlarımızın dedigi üzere 200 tl verip S2 almak daha mantıklı geliyor bana da.Ancak su konuya gelelim Samsung'tan güncelleme lafını agızlarından cımbızla alıyor kullanıcılar cünkü her segmentteki telefona aynı destegi vermiyor ne yazık ki Samsung ama 2 si arasında tercih yapman gerekirse ben S2 derim.
Galaxy S advance dediğim gibi S2 den tek iyi özelliği PPi çok az bişey yüksek o da önemsiz şuan 600 tlye galiba ithalatçı ya da yurtdışından gelen Türkiye de satılan şuan Galaxy S Advance 1199 S2 ise şuan 1299 100 tl değer şuan Teknosada fiyat böyle