emir000
Profesör
Arkadaşlar Babamla Yeni İşlemci Alacağız Hangisi Daha İyi Şuanki kullanımda Olduğum işlemcim ryzen 7 fikriniz nedir?
Arkadaşlar Babamla Yeni İşlemci Alacağız Hangisi Daha İyi Şuanki kullanımda Olduğum işlemcim ryzen 7 fikriniz nedir?
Hocam yoksa ben yanlış okumuş olabilirim.Ryzen 6 ? Öyle bir işlemci yok
Evet hocam yanlış yazmışım hangisi daha güçlü 9 mu yoksa 5 mi?Ryzen 6 derken R5 3600 demek istediniz galiba?
Sisteminizi belirtirseniz yorumda bulunabiliriz.
Hocam yoksa ben yanlış okumuş olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet hocam yanlış yazmışım hangisi daha güçlü 9 mu yoksa 5 mi?
Hocam en ucuza hangi sitede satılıyor ryzen 9 lar?R9 daha güçlü fakat burada önemli olan sisteminiz.
R5'in yeteceği sisteme R9 almak para kaybından başka bir şey olmaz.
ama hangi r5 veya r9 ilk nesilmi son nesil mi?Hocam yoksa ben yanlış okumuş olabilirim.
Evet hocam yanlış yazmışım hangisi daha güçlü 9 mu yoksa 5 mi?
Hocam ilk nesil diyince kafam karıştı nasıl yani?
Hocam anakart modelim şudur:Asus ROG Strix B365-F Gaming Intel B365 2666MHz DDR4 1151 Pin ATX AnakartSiz yeni bir sistem mi toplayacaksınız, yoksa eldeki sistemi mi güncelleyeceksiniz?
Toplama ise kasa için bütçenizi, güncelleme için ise sisteminizi belirtin yardımcı olalım.
Hocam bütçemiz 8900.oyun için alcaz.Son nesil.
Hocam bu arada k.b yanlış yazmişım orayı tekrar yazmam gerekiyor.Anakartınız Intel destekli ryzen olmaz yani siz bu sistemi ne için kullanıcaksınız ve işlemci için bütçeniz ne kadar söyler misiniz?
Sizin sistem toplandı mı eve geldi mi yoksa daha alacak mısınız detaylı şekilde anlatır mısınız böyle yardımcı olamayız.Son nesil.
Hocam bütçemiz 8900.oyun için alcaz.
Son nesil.
Hocam bütçemiz 8900.oyun için alcaz.
Hocam bu arada k.b yanlış yazmişım orayı tekrar yazmam gerekiyor.
Hocam sistemi topladık yeni ama işlemci eski onu değiştircez.Sizin sistem toplandı mı eve geldi mi yoksa daha alacak mısınız detaylı şekilde anlatır mısınız böyle yardımcı olamayız.
Bende diyorumki ryzen 5 mi ryzen 9 mu?Hocam sistemi topladık yeni ama işlemci eski onu değiştircez.
Ben istifa ediyorum bu şartlar altında çalışamam kendine iyi bak @AlteredTech
Sahibiz hocam yeni topladık 18.000 tl bütçe ile.Olay iyice çorbaya döndü.
Siz şimdi bu sisteme sahip misiniz, yoksa bu sistemi toplamayı mı planlıyorsunuz?