Ryzen 7 2700 pardon [emoji23]Ryzen 5 2700 ü sen mi ürettin.
Ryzen 5 3600 daha mantıklıdır @UmutsuzAdam 'ın dediği gibi piyasada oynatmadığı oyun şu anlık yokArkadaşlar başlıktaki ürünlerden hangisi daha güçlü? Çok fazla oyun oynadığım için oyunda güçlü olması gerek. Ekran kartım şuan Rx 5500xt fakat ilerde Rtx 2060 alacağım onq uygun olmalı.
Bide benim anakart msi b450m a-pro max. Bios güncellemeden kullanabilir miyim?Ryzen 5 3600 daha mantıklıdır @UmutsuzAdam 'ın dediği gibi piyasada oynatmadığı oyun şu anlık yok
max serisi olduğu için gerek yok takıp çalıştırabilirsin.Bide benim anakart msi b450m a-pro max. Bios güncellemeden kullanabilir miyim?
Sağolun çok teşekkür ederim.max serisi olduğu için gerek yok takıp çalıştırabilirsin.
hocam oyun konusunda r5 3600 daha güçlüR7 2700 8/16 ya, direk onu al.
Dağlara taşlara bir FPS farkı yoksa (ki yok), genel sistem performansı, çoklu çekirdek oyun performansı ve render performansından büyük ödünler verirsin.hocam oyun konusunda r5 3600 daha güçlü
Anakartım alındı çoktan.R5 3600 Tabiki. Renderla işim yok diyorsan İ5 10400f al derim
https://www.hepsiburada.com/intel-c...he-islemci-p-HBV00000WIZ2C?magaza=Hepsiburada
o zaman Ryzen 5 3600 alın hayırlı olsun şimdiden.Anakartım alındı çoktan.
haklısınız hocam ama oyun için istiyor aralarında çok fps farkı olmasada 3600 daha iyi bi seçenek olcaktır. genel kullanım olsaydı 2700 iyi olabilirdi. birde güncellik var hocam 3600 daha yeniDağlara taşlara bir FPS farkı yoksa (ki yok), genel sistem performansı, çoklu çekirdek oyun performansı ve render performansından büyük ödünler verirsin.
Bütçelerini bilmiyorum.haklısınız hocam ama oyun için istiyor aralarında çok fps farkı olmasada 3600 daha iyi bi seçenek olcaktır. genel kullanım olsaydı 2700 iyi olabilirdi. birde güncellik var hocam 3600 daha yeni