- Konuyu başlatan
blackshipsx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
akakçede 3030 hepsiburada 3300
Intel Eylül'de 12. nesile geçecek. Arkadaş işlemci değiştirmek istese ne yapacak?11. Nesil işlemcilerin anakart fiyatlarının düşmesini bekleyip 11. Nesil i7 almanız çok daha mantıklı olur.
AMD fanboyu konuda ne desek az evire çevire amd övmeye geçiyorsunuz.Intel Eylül'de 12. nesile geçecek. Arkadaş işlemci değiştirmek istese ne yapacak?
@blackshipsx, Ryzen 5 5600X alın.
Türkiyede hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor. Benim de oyun 5600X'den yana. İki işlemcinin de yükseltme olarak iki tarafında pek bir avantajı yok.11. Nesil işlemcilerin anakart fiyatlarının düşmesini bekleyip 11. Nesil i7 almanız çok daha mantıklı olur.
5600X daha güçlü diyorum, yok Intel. Arkadaş sadece Intel Fanboyluğu yapıyor. Sallama gitsin.Türkiyede hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor. Benim de oyun 5600X'den yana. İki işlemcinin de yükseltme olarak iki tarafında pek bir avantajı yok.
Öncelikle 10900K'dan güçlü değil, ama bazı oyunlarda yetişiyor diyebilirim.5600X daha güçlü diyorum, yok Intel. Arkadaş sadece Intel Fanboyluğu yapıyor. Sallama gitsin.
Video atarak en iyisini yaptın. Biz söyleyince fanboy oluyoruz.Öncelikle 10900K'dan güçlü değil, ama bazı oyunlarda yetişiyor diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi: