Ryzen 5 3600 & RX 5700 XT NITRO+ Hangi Anakartı Almalıyım?

Hangi anakart?

• Asus Prime B550M-A (Wi-Fi)

• MSI MAG B550M Mortar AM4 mATX

• MSI MAG B550 Tomahawk ATX

• Asus TUF Gaming B550-PLUS

• Asus TUF Gaming B550M-PLUS (bu m-plus)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

birkedininruyasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Herkese iyi günler. Aşağıdaki anakartlar arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? Soğuk olmasına özellikle dikkat ediyorum. Herkese teşekkürler..

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bazı yerlerde ısı probleminin çok olabileceğiyle ilgili şeyler okudum fakat tam tersine çok soğuk çalışıyo diyen de var. Siz ne düşünüyorsunuz?
MSI'ın önceki Tomahawk serilerine bakarak konuşmak gerekirse, genelde B sınıfının en iyilerinden birisi oluyor. B450 Tomahawk'ın VRM ve mosfet kaliteleri bazı X470 anakartlardan bile daha iyiydi. Bu model için ise tabi ki sınıfının en iyisi diyemem. İzlediğim kadırıyla VRM ve mosfet konusunda Asus'un ROG B550 serisi ve Gigabyte Aorus Master tepeye oynayan modeller arasında. Onların altında yer alsa da Tomahawk, çok fazla ısınma gibi bir durum olmayacaktır.

birkedininruyasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
MSI'ın önceki Tomahawk serilerine bakarak konuşmak gerekirse, genelde B sınıfının en iyilerinden birisi oluyor. B450 Tomahawk'ın VRM ve mosfet kaliteleri bazı X470 anakartlardan bile daha iyiydi. Bu model için ise tabi ki sınıfının en iyisi diyemem. İzlediğim kadırıyla VRM ve mosfet konusunda Asus'un ROG B550 serisi ve Gigabyte Aorus Master tepeye oynayan modeller arasında. Onların altında yer alsa da Tomahaw, çok fazla ısınma gibi bir durum olmayacaktır.
Teşekkürler hocam