WarS1Ne
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhabalar benim A320M-S2H anakartım var. ryzen 5 3600 alıcam fakat uyumlu olup olmadığını tam olarak bilmiyorum lütfen yardımcı olun.
B450M-K UYUMLU OLABİLİRMİ ?A320M-S2H'ye belki takabilirsin ama stabil olacağını hiç sanmıyorum zaten normalde de ısınabilen bir işlemci neyse önermiyorum öyle B450 a pro max alabilirsin ama anakart alamam dersen o anakarta R3 1200 gider sonuçta anakart önemli.
B450M K berbat. MSI B450M-A PRO MAX alın.Merhabalar benim A320M-S2H anakartım var. ryzen 5 3600 alıcam fakat uyumlu olup olmadığını tam olarak bilmiyorum lütfen yardımcı olun.
B450M K berbat. MSI B450M-A PRO MAX alın.
Neden berbat ? Kronik sorunu mu var? Özellik olarak mı?B450M K berbat. MSI B450M-A PRO MAX alın.
Özellik olarak en kötü B450. B450M S2H'tan kötü. Bildiğim kadarıyla VRM soğutucusu yok. Ama son dediğim yanlış olabilir.Neden berbat ? Kronik sorunu mu var?
MSI B450M-A PRO MAX bunda da yok soğutucu ve şöyle bir resmine bakınca b450m-k dan çok daha kötü görünüyorÖzellik olarak en kötü B450. B450M S2H'tan kötü. Bildiğim kadarıyla VRM soğutucusu yok. Ama son dediğim yanlış olabilir.
Asıl B450M K kötü. USB 3.2 bile yok ama o MSI da var. BIOS unda EFI Shell bile hali hazırda var. Asus ta ESP ye el ile atmanız gerekirken MSI da kendi içinde var. Ayrıca B450M K en kötü OC performansına sahip anakart Ryzen 7 2700 ile yapılan testlerde.MSI B450M-A PRO MAX bunda da yok soğutucu ve şöyle bir resmine bakınca b450m-k dan çok daha kötü görünüyor![]()
Bilemedim Asusta 3.1 8 tane var. Msi da 3.2 6 tane var. Asusta 6 vrm (4 ü işlemci) var msi da 5 tane (3 ü işlemci) ve baya dandik görünüyor. Detayını bilmiyorum ama hayırlısıAsıl B450M K kötü. USB 3.2 bile yok ama o MSI da var. BIOS unda EFI Shell bile hali hazırda var. Asus ta ESP ye el ile atmanız gerekirken MSI da krndi içinde var.
Al kanıtı:Bilemedim 3.1 8 tane var. 3.2 6 tane var. Asusta 6 vrm var msi da 5 tane ve baya dandik görünüyor. Detayını bilmiyorum ama hayırlısı![]()
Baktıysanız bu Asus çöp sınıfına giriyor PDF'te.Bilemedim Asusta 3.1 8 tane var. Msi da 3.2 6 tane var. Asusta 6 vrm (4 ü işlemci) var msi da 5 tane (3 ü işlemci) ve baya dandik görünüyor. Detayını bilmiyorum ama hayırlısı![]()
OC Performansı fiyatına göre iyi. Soğutucusu yok ama kontrol ettiğimde serin ile ılık arasında bir şey sıcaklığı. 4.1GHz ile yaklaşık olarak 615CB alıyorum.Al kanıtı:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktıysanız bu Asus çöp sınıfına giriyor PDF'te.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Soap MacTavish 123 Bu kişide MSI B450M-A PRO MAX var. O konuya gelirse merak ettiklerini sorabilirsin.
Onun dışında az önce güç değerini 1.375V'ta çıkarttım ve 626CB yapabilmeye başardım.OC Performansı fiyatına göre iyi. Soğutucusu yok ama kontrol ettiğimde serin ile ılık arasında bir şey sıcaklığı. 4.1GHz ile yaklaşık olarak 615CB alıyorum.
B450M-K'nın VRM'leri daha kötü .Bilemedim Asusta 3.1 8 tane var. Msi da 3.2 6 tane var. Asusta 6 vrm (4 ü işlemci) var msi da 5 tane (3 ü işlemci) ve baya dandik görünüyor. Detayını bilmiyorum ama hayırlısı![]()
Nasıl A320 çip setli anakartla iyi çalışıyor mu sorun çıkardı mı?Merhabalar benim A320M-S2H anakartım var. ryzen 5 3600 alıcam fakat uyumlu olup olmadığını tam olarak bilmiyorum lütfen yardımcı olun.
Almamıştır bence alsa bile stabil olmaz.Nasıl A320 çip setli anakartla iyi çalışıyor mu sorun çıkardı mı?