Fazla büyük oyunlar oynayamayabilirsin ama iş görür. Amd intel ile yarışacak düzeyde bence . Benim gördüğüm Oyun bilgisayarlarının çoğunda amd var zatenhem okul hem oyun için ryzen 5 3500u mx230 8gb ram 256gb ssd laptop iş görür mü? ve oyun için ryzen mi almalimiyim intel mi?
4. nesil ryzen çiktimi? i5 10. nesillere baktim ryzen 5 3. nesil daha iyi gibi duruyor bence, sizce?3. nesil ryzenlerin vasatın üstünde bir işlemci olduğunu bilmeyen kalmadı. Kesinlikle 3.nesil bir ryzen sınıf işlemci tercih etmeyin. Sakın !
4. Nesil gayet başarılı bir sınıf. Ryzen laptop tercih edecekseniz. 4. nesillere bakın derim. Yok 3.nesile bütçe yetiyorsa i5 10. nesili kurcalayın.
4000-5000 tl arasıLaptop için bütçeniz ne kadar?
intel laptoplarada baktım pek ısınamadım. intel i5 1035g1 mx330 16 gb ram 256 gb ssd laptop nasıldır peki?3. nesil ryzenlerin vasatın üstünde bir işlemci olduğunu bilmeyen kalmadı. Kesinlikle 3.nesil bir ryzen sınıf işlemci tercih etmeyin. Sakın !
4. Nesil gayet başarılı bir sınıf. Ryzen laptop tercih edecekseniz. 4. nesillere bakın derim. Yok 3.nesile bütçe yetiyorsa i5 10. nesili kurcalayın.