EwoksEndor
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 138
Ryzen sistem dönüş yapıyorum ryzen 3200g 2200g veya athlon 3000g alıcam elimde net bir bütçe yok athlon en son tercihim ram ve anakart üst seviye almayı planlıyorum uzun bir süre ekran kartı almayacağım bu yüzden dahili grafigi olan işlemciler tercih edicem max overclock stabil calışıyor mu takılma donma gibi sorunlar yaşarmıyım kasam rampage 75 highcool 400w +85 bronze psu var elimde 750 gb iki tane 2.5 inch hdd 1adet 2.5inch 500gb hdd var elimde5-6 tane orta kalite kasa fanı var elimde asıl sorum şu
Ben anakart ve ram üst seviye almayı planlıyorum ryzen 3200g beni idare eder zaten oynadiğimnoyunlar çok iyi sistem istemiyor
Ama hiç overclock tecrübem yok ve sistem düzgün calisirmi ani fps düşüşleri donmalar gibi şeyler olmasını istemuyorum
600tl bandında anakart önerisi istiyorum
Sıvı soğutma önerisi istiyorum 400tl max
Birde ram önerisi istiyorum (video kurgu programlarını öğrenicem )ram önemli amd anakartlar galiba 64gb destekliyor max 4ram slotlu olur ise anakart daha iyi olur
Ben anakart ve ram üst seviye almayı planlıyorum ryzen 3200g beni idare eder zaten oynadiğimnoyunlar çok iyi sistem istemiyor
Ama hiç overclock tecrübem yok ve sistem düzgün calisirmi ani fps düşüşleri donmalar gibi şeyler olmasını istemuyorum
600tl bandında anakart önerisi istiyorum
Sıvı soğutma önerisi istiyorum 400tl max
Birde ram önerisi istiyorum (video kurgu programlarını öğrenicem )ram önemli amd anakartlar galiba 64gb destekliyor max 4ram slotlu olur ise anakart daha iyi olur