İsimsiz kullanıcı_
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
Başlıktaki gib beni ne kadar götürür photoshop yapıcam csgo pubg gibi şeyler oynıcam babamın bir pc mühendisi arkadaşı bu en fazla 2 yıl dayanır sonra hep yükseltir demiş babamda bu pc'yi alıp 10 yıl kullanmamı istiyor öyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorum fakat inanmıyor
sistem:
R3 1200
8GB RX470
A320M
8GB RAM
DARKFLASH AQUARİUS MESH RGB KASA
FSP 500W 80+ PSU
Bu sistem ram dışında upgrade yapmadan kaç sene dayanır bana pc nin temizliğini yaparım içini ferah tutmak için gerekirse fanda alırım zaten mesh bir kasa sorun olacağını düşünmüyorum veya babama bu pc'yi upgrade etmeden kullanmamın mümkün olmadığını nasıl kanıtlayanilirim babamın savunması şu şekilde ''10 sene önce pc aldık 10 sene kullandın bunuda kullanırsın'' diyor Bunu nasıl açıklayabilirim bilmiyorum şimdiden teşekkürler
sistem:
R3 1200
8GB RX470
A320M
8GB RAM
DARKFLASH AQUARİUS MESH RGB KASA
FSP 500W 80+ PSU
Bu sistem ram dışında upgrade yapmadan kaç sene dayanır bana pc nin temizliğini yaparım içini ferah tutmak için gerekirse fanda alırım zaten mesh bir kasa sorun olacağını düşünmüyorum veya babama bu pc'yi upgrade etmeden kullanmamın mümkün olmadığını nasıl kanıtlayanilirim babamın savunması şu şekilde ''10 sene önce pc aldık 10 sene kullandın bunuda kullanırsın'' diyor Bunu nasıl açıklayabilirim bilmiyorum şimdiden teşekkürler