Merhaba,
Aşağıda linklerini atacağım kasa ve monitörü alacağım, her şey kafama yattı ama yine de size son bir danışmak istedim. Kasa ve monitör uyumlu olur mu? Ve bir de kasadaki ekran kartı xfx speedster swft diye bir şey, diğer marka ekran kartlarını eklemek istediğimde +5 bin küsür tl fark oluyor, bu ekran kartı markası kötü mü? Bu sorulara yanıt alırsam konu bitmiştir sağ olun var olun
KASA
www.incehesap.com
MONİTÖR
www.itopya.com
Arkadaşlar kendim sistemde değişiklik yaptığımda sistem 17k oluyor, burada zaten hazır pc var kaliteli. Sinerji'den alınır mı sizce? Ekran kartı da ASUS.
www.sinerji.gen.tr
Aşağıda linklerini atacağım kasa ve monitörü alacağım, her şey kafama yattı ama yine de size son bir danışmak istedim. Kasa ve monitör uyumlu olur mu? Ve bir de kasadaki ekran kartı xfx speedster swft diye bir şey, diğer marka ekran kartlarını eklemek istediğimde +5 bin küsür tl fark oluyor, bu ekran kartı markası kötü mü? Bu sorulara yanıt alırsam konu bitmiştir sağ olun var olun

KASA

Daemon | Intel Ultra 5 245KF | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

MONİTÖR

ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q1A ITOPYA'da

Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar kendim sistemde değişiklik yaptığımda sistem 17k oluyor, burada zaten hazır pc var kaliteli. Sinerji'den alınır mı sizce? Ekran kartı da ASUS.

Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı
Sinerji Pycton AMD Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost 12GB Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Son düzenleme: