SSD ye bütcem yetmiyor maalesefSistem uyumlu bir problem olmaz birde ssd alırsan daha iyi olur..
Herşeyi aynı sıteden toplamak ıstıyorum ilk kez pc deneyemı yasayacagım ıcınRX 570 4GB için o kadar para bilemedim. Arada neredeyse 400 TL fark var o farka Ryzen 2600-2400G alabilirsin. PSU'yu 80+ almaya bak.
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran Fiyatı
Her şeyi aynı siteden toplasan da ekran kartını kasa içinde değil ayrı yollarlar ekran kartı slotta kırılmasın diye. Yani her türlü ekran kartını sen monte edeceksin. Zaten ayrı monte edeceğin parçayı sırf aynı siteden almak için 400 TL fazla vereceksen sen bilirsin.SSD ye bütcem yetmiyor maalesef
---- Mesajlar birleştirildi ----
Herşeyi aynı sıteden toplamak ıstıyorum ilk kez pc deneyemı yasayacagım ıcın
RX 570 4GB için o kadar para bilemedim. Arada neredeyse 400 TL fark var o farka Ryzen 2600-2400G alabilirsin. PSU'yu 80+ almaya bak.
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran Fiyatı
pekı cok saolun sızın dedıgınız gıbı yapacagım pekı uyumluluk ıcın ne soylersınız ?Her şeyi aynı siteden toplasan da ekran kartını kasa içinde değil ayrı yollarlar ekran kartı slotta kırılmasın diye. Yani her türlü ekran kartını sen monte edeceksin. Zaten ayrı monte edeceğin parçayı sırf aynı siteden almak için 400 TL fazla vereceksen sen bilirsin.
Uyumlulukta bir şey yok. Dediğim gibi Ryzen 2600 veya 2400G al işlemciyi birde PSU'yu 80+ sertifikalı seç tamamdır.pekı cok saolun sızın dedıgınız gıbı yapacagım pekı uyumluluk ıcın ne soylersınız ?