Soru RX 570 8gb tan RTX 3060 a Geçilir mi

EmreBuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Asus Rog Strix Rx570 8gb kullanıyorum 2 yıldır ama farkettim ki artık bazı oyunlara gücü yetmiyor o yüzden ASUS Geforce Dual-RTX3060 a geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı ???

EmreBuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende öyle düşündüm ama fiyatlar biraz cep yakıyor oyüzden sormak istedim

paroxismus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
81
kıyas sitelerinde karşılaştır. Yorumlar seni yanıltır. Ya da almak istediğin kartı yaz örnek bir oyun karşısında kaç fps alıyor, ona bak YouTube’d.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Kesinlikle geçilir, bu mantıklı bir upgrade. Bazı arkadaşlar rtx 3060 tan 3060Ti'a upgrade soruyorlar, kızıyorum. Bu bir upgrade dir.
Yanlız işlemciniz nedir acaba? Darboğaz sorunu yaşarsanız beklediğiniz fps artışını alamayabilirsiniz. Sisteminizi paylaşabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kıyas sitelerinde karşılaştır. Yorumlar seni yanıltır. Ya da almak istediğin kartı yaz örnek bir oyun karşısında kaç fps alıyor, ona bak YouTube’d.
Tam tersine otomatik kıyas yapan siteler yanıltır, yorumlar daha doğrudur. ?

EmreBuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle geçilir, bu mantıklı bir upgrade. Bazı arkadaşlar rtx 3060 tan 3060Ti'a upgrade soruyorlar, kızıyorum. Bu bir upgrade dir.
Yanlız işlemciniz nedir acaba? Darboğaz sorunu yaşarsanız beklediğiniz fps artışını alamayabilirsiniz. Sisteminizi paylaşabilir misiniz?

Tam tersine otomatik kıyas yapan siteler yanıltır, yorumlar daha doğrudur. ?
AMD Ryzen 7 3700x 32gb corsair ram asus tuf gaming b450m pro 650watt powersupply sadece ekran kartım güçsüz kalıyor. Diye biliyorum

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,807
RTX 3060'a geçmek gayet mantıklı, işleminiz rahat besler. O ekran kartı yazık olmuş o sisteme zaten.

EmreBuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
RTX 3060'a geçmek gayet mantıklı, işleminiz rahat besler. O ekran kartı yazık olmuş o sisteme zaten.
2 yıl önce bu kararı vermiştim ozaman full amd tercih ediyordum fakat bi are Eastman sorunu vardı ekran kartını aide edecektim ama yeni powersupply aldım düzeldi keşke iade edebilseydim

2 yıl önce bu kararı vermiştim ozaman full amd tercih ediyordum fakat bi are Eastman sorunu vardı ekran kartını aide edecektim ama yeni powersupply aldım düzeldi keşke iade edebilseydim
Wattman*

Wattman*
Kusura bakmayın ing klavyedeyim.