Tam tersine otomatik kıyas yapan siteler yanıltır, yorumlar daha doğrudur. ?kıyas sitelerinde karşılaştır. Yorumlar seni yanıltır. Ya da almak istediğin kartı yaz örnek bir oyun karşısında kaç fps alıyor, ona bak YouTube’d.
AMD Ryzen 7 3700x 32gb corsair ram asus tuf gaming b450m pro 650watt powersupply sadece ekran kartım güçsüz kalıyor. Diye biliyorumKesinlikle geçilir, bu mantıklı bir upgrade. Bazı arkadaşlar rtx 3060 tan 3060Ti'a upgrade soruyorlar, kızıyorum. Bu bir upgrade dir.
Yanlız işlemciniz nedir acaba? Darboğaz sorunu yaşarsanız beklediğiniz fps artışını alamayabilirsiniz. Sisteminizi paylaşabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam tersine otomatik kıyas yapan siteler yanıltır, yorumlar daha doğrudur. ?
2 yıl önce bu kararı vermiştim ozaman full amd tercih ediyordum fakat bi are Eastman sorunu vardı ekran kartını aide edecektim ama yeni powersupply aldım düzeldi keşke iade edebilseydimRTX 3060'a geçmek gayet mantıklı, işleminiz rahat besler. O ekran kartı yazık olmuş o sisteme zaten.
Wattman*2 yıl önce bu kararı vermiştim ozaman full amd tercih ediyordum fakat bi are Eastman sorunu vardı ekran kartını aide edecektim ama yeni powersupply aldım düzeldi keşke iade edebilseydim
Kusura bakmayın ing klavyedeyim.2 yıl önce bu kararı vermiştim ozaman full amd tercih ediyordum fakat bi are Eastman sorunu vardı ekran kartını aide edecektim ama yeni powersupply aldım düzeldi keşke iade edebilseydim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wattman*