Merhaba ben sapphire rx 560 alacağım ankartımda dell ıpmsb-h61 ve pcı express x8 yazıyor ekran kartıda 2.0 uyarmı? https://www.hepsiburada.com/sapphir...67-18-20g-p-HBV000008SNFL?magaza=Teknobiyotik bunu alacağım
evet ama cpu z den baktığımda pcıe x8 yazıyor bu kartı takabilirmiyimEkran kartları pci express x16 slotundan takılırlar. İstediğin kartı kullanabilir takabilirsin
Anakartı arattığımda bu geliyor. Siyah olan giriş pci express x16 oradan bütün ekran kartlarını takabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 130455
Girişleri daha net anlaman adına şu görsel de yardımcı olacaktır:
Ekli dosyayı görüntüle 130456
Dostum anakartın yukarıdaki resimdeki mi?evet ama cpu z den baktığımda pcıe x8 yazıyor bu kartı takabilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama cpu z yanlış gösteriyor herhalde çünkü şuan kullandığım kartta pcı 3.0 ben onu pcı x16 slotuna takıyorum herhalde yanlış gösteriyor
o x8 diye gördüğün slotun hızı. Yoksa x16 slotunu kullanacaksın. x16 ile karıştırma.evet ama cpu z den baktığımda pcıe x8 yazıyor bu kartı takabilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama cpu z yanlış gösteriyor herhalde çünkü şuan kullandığım kartta pcı 3.0 ben onu pcı x16 slotuna takıyorum herhalde yanlış gösteriyor