yalnız 8 gb olan versiyonu diyorum5500XT ile 1660 Super, birbirleri ile alakaları bile yok. 1660S tabii ki.
1660S den bahsediyoruz. Palit vs. fark etmez. Çok fazla ısınmayacak zaten.yalnız 8 gb olan versiyonu diyorum
1660 superın rakıbı nedır dostum?
birde bu 1660 super dunya kadar modelı var hangisi iyidir?
birde asus msı gıbı markalar mı alayım yoksa bıraz daha ucuz oldugu ıcın palit nasıl iyimidir yada zotac
Hocam 10 fps o kadar da değil1660S den bahsediyoruz. Palit vs. fark etmez. Çok fazla ısınmayacak zaten.
5500XT 8GB olması bir şey değiştirmez. Aralarında dağ kadar performans farkı var.
1660 Super tabii ki de.Arkadaşlar sizce hangisi rx 5500xt alırsam sapphıre yada asus alıcam
1660 superde alırsam palit alıcam sizce hangisi daha iyi
sıcaklık performans
palit ve inno 3d gıbı markalar fazla ısnıyor dıyorlar ama yanı 5500xt 8gb olsa bıle daha mı ıyı dıyorsun1660S den bahsediyoruz. Palit vs. fark etmez. Çok fazla ısınmayacak zaten.
5500XT 8GB olması bir şey değiştirmez. Aralarında dağ kadar performans farkı var.
Ya aldığın ekran kartının tüketeceği güç ne de sanki bana ısınıyor diyorlar? 1660S ya, en basit ekran kartı. Üstündeki fanı sök, soğutucu bloğu ile pasif bile çalışır o kart.palit ve inno 3d gıbı markalar fazla ısnıyor dıyorlar ama yanı 5500xt 8gb olsa bıle daha mı ıyı dıyorsun
yani 5500xt yi 2k oynamayacaksak 4gb olan modeli daha mantıklı o zamanRX 5500 XT isterse 10GB olsun. 2K falan oynayamadıktan sonra hiç bir önemi yok. Zaten bende RX 5500 XT alacaktım ama sonra vazgeçip, GTX 1660 Super aldım ve de memnunum. Siz de onu tercih edin.
Alakasız kartlar. 5500 XT'nin rakibi 1650S. 1660S alın.Arkadaşlar sizce hangisi rx 5500xt alırsam sapphıre yada asus alıcam
sıcaklık performans
Cost for frame'de 5500 XT falan kalmıyor da.RX 5500XT Rakibi 1650s dir.
WattMan ve Driver sorunları ile iyi şanslar...Ben 1650s veya 8gb 5500xt alacaktım 5500xt aldım çünkü ilerde ayarları iki kartta düşecek ama ben 8gb vrami kullanarak texture yükseltip daha iyi grafik varmış gibi kullanacağım.
Bir profile bakıyorsun, bir yazdıklarına bakıyorsun, sanki kızmış da bağıra bağıra anlatıyormuş gibi geliyor.Ya aldığın ekran kartının tüketeceği güç ne de sanki bana ısınıyor diyorlar? 1660S ya, en basit ekran kartı. Üstündeki fanı sök, soğutucu bloğu ile pasif bile çalışır o kart.
5500XT o 8GB VRAM'i kullanacak kadar kaslı bir GPU değil. Zaten Ekran Kartı belleği artık son bakılan şey. Önemli değil cigabaytı migabaytı. 5500XT rakibi 1650S. Hatta 1650S daha iyi.
Driver sorun devri bitti. Beta driver indirmeyin ayrıca wattman hiç almadım eskiden 5700xt de bile.WattMan ve Driver sorunları ile iyi şanslar...
5700 XT daha az sorunlu bir kart.Driver sorun devri bitti. Beta driver indirmeyin ayrıca wattman hiç almadım eskiden 5700xt de bile.
Hayır 5700xt de daha fazla sıkıntı var ve 5500xt yi ben ikinci kez aldım. Hiçbirinde sorun yaşamadım.5700 XT daha az sorunlu bir kart.
RX 5700 XT Son güncel sürüm kullandım. sorun yaşamadım.5700 XT daha az sorunlu bir kart.
Evet 4GB modeli daha mantıklı. 8GB modeli insanların gözünü boyamak için herhalde. 8GB kullanabilecek güçte bir ekran kartı değil.yani 5500xt yi 2k oynamayacaksak 4gb olan modeli daha mantıklı o zaman
5500 XT 2K için uygun değil ki?Evet 4GB modeli daha mantıklı. 8GB modeli insanların gözünü boyamak için herhalde. 8GB kullanabilecek güçte bir ekran kartı değil.
Senin seçmen gereken, 5500XT değil. Senin seçmen gereken ve de GTX 1660 Super daha iyi bir kart ona göre.
Sen benim demek istediğimi anlayamamışsın. 10 GB olsa bile 2K falan oynatabilecek güçte bir ekran kartı değil demek istedim. Yani GB'a bakıp da kanmamak lazım. 8GB gereksiz yapmışlar. 1080p ekran kartı için gerçekten gereksiz.5500 XT 2K için uygun değil ki?
Yani. Aynı performansı veren 1650S 4GB. Şey diyorlar 1050 Ti gibi olacak. Çok da yanlış değil. Yani Rx 460 2 GB de öyle çöp oldu. Ama hala iş yapabiliyor.Sen benim demek istediğimi anlayamamışsın. 10 GB olsa bile 2K falan oynatabilecek güçte bir ekran kartı değil demek istedim. Yani GB'a bakıp da kanmamak lazım. 8GB gereksiz yapmışlar. 1080p ekran kartı için gerçekten gereksiz.
1660 almanı tavsiye ederim. sıcaklık değerleri aldığın markanın soğutmasına bağlı. Asus ve ya msi alırsan soğutması iyi olacaktır.Arkadaşlar sizce hangisi rx 5500xt alırsam sapphıre yada asus alıcam
sıcaklık performans