Bunlara da pek güvenmiyorum artık yae.kartı kullanımı yüzde 90 ların üzerinde darboğaz yok,ama anakart kesin z490 dır. o zaman darboğaz olmaz , 1080p de.
Bunlara da pek güvenmiyorum artık yae.kartı kullanımı yüzde 90 ların üzerinde darboğaz yok,ama anakart kesin z490 dır. o zaman darboğaz olmaz , 1080p de.
Çok çekirdek kullanımı doğru ama intelin bu işlemcisi 700 tl ye satılırken bence değerlendirilmeli. i7 7700 işlemciye hala 2. elde 2000 TL isteyenler var. Ki bu işlemci ,ondan daha iyi.Bunlara da pek güvenmiyorum artık yaŞöyle bir şey var genel itibariyle ultrada belki yapmaz ama bir düşük ayarda yüksek fps ile oynayayım diyemezsin o seçeneğini elinden alır mesela. Oyunların bazı bölümlerinde kısa darboğazlar olur işlemci kullanımı artan yerlerde. Çok çekirdek oyunlar artık daha çoğalıyor ilerde darboğazı daha çok görme ihtimali var vs vs. Pek video bulamadım bu ikili kullnımında ama genel tahminim bu. Ben biraz dengeden yanayım en alt uç işlemci ile 1080P için orta-üst bir bir kart almak biraz dengesiz duruyor yani ucu ucuna gibi
hareket alanı kalmıyor gibi.
Gerçi haklısın, yaptığı işe göre fiyatı çok çok iyi, bir önceki dönemin 1600af sini anımsatıyor bu yönüyleÇok çekirdek kullanımı doğru ama intelin bu işlemcisi 700 tl ye satılırken bence değerlendirilmeli. i7 7700 işlemciye hala 2. elde 2000 TL isteyenler var. Ki bu işlemci ,ondan daha iyi.
Ryzen tarafına dönersek ,bu fiat ile, zaten dengi olan ryzen işlemcilerden daha ucuza geliyor. Dar bütçeliler için, böyle fırsatlar her zaman denk gelmez.