Çokbilememişgillerden
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 114
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna sınırındaki mevzilerinden bazı askerlerin geri çekildiğini paylaştığı görüntüler ile duyurmuştu. Birleşik Krallık'tan ise kesin bir dille yalanlama geldi.
Birleşik Krallık Savunma Bakanı Ben Wallace, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki mevzilerinden askerlerini çektiğine dair bir kanıt görmediğini söyledi.
Sizce Rusya askerlerini çekmeye başladı mı yoksa Batı'nın tepkilerini dindirmek için yapılan yalan bir paylaşım mı?
Birleşik Krallık Savunma Bakanı Ben Wallace, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki mevzilerinden askerlerini çektiğine dair bir kanıt görmediğini söyledi.
Sizce Rusya askerlerini çekmeye başladı mı yoksa Batı'nın tepkilerini dindirmek için yapılan yalan bir paylaşım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paylaşımdan kısa bir süre sonra konuşmuş gören mevzide sanacak. Yine burnunu sokup Ukrayna'yı yem edecekler Rusya'ya Şam şeytanları sizi.Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna sınırındaki mevzilerinden bazı askerlerin geri çekildiğini paylaştığı görüntüler ile duyurmuştu. Birleşik Krallık'tan ise kesin bir dille yalanlama geldi.