Rusyadaki internet fiyatlarına bakın vay halimize

sakinkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne bozması kardeş pahalı olmasının sebeplerini anlatıyorum niye kızıyon.yukardaki adam yüksek vergi yüzünden demiş.söz ettiğin abd oyunları olmasa kim koymak ister.herşeyi ithal etmeye çalışırsan,batının mallarına yöneleirsen olacağı budur diyorum.kızıyorsun.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne bozması kardeş pahalı olmasının sebeplerini anlatıyorum niye kızıyon.yukardaki adam yüksek vergi yüzünden demiş.söz ettiğin abd oyunları olmasa kim koymak ister.herşeyi ithal etmeye çalışırsan,batının mallarına yöneleirsen olacağı budur diyorum.kızıyorsun.
senin bu dediğine göre bütün kuzey avrupaya da yüksek vergiyi abd koyuyor ki türkiyenin kaç katı vergi var orda.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Konu başka yerlere kaymaya başladı arkadaşlar...

sakinkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
avrupa dediğin nedir ki!abd yi korumak için çekilmiş bir set.öyle bir söz etmişin ki sanki bugün güney avrupanın durumu çok iyi.uzman birine sorarsan öğrenirsin.

haklısın internette bugün fenerin yenilgisini konuşuyorlar galatasaraylı kardeşim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Derdin nedir? Avatarımdan konu bulup şimdi de oraya yöneltmek mi?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
avrupa dediğin nedir ki!abd yi korumak için çekilmiş bir set.öyle bir söz etmişin ki sanki bugün güney avrupanın durumu çok iyi.uzman birine sorarsan öğrenirsin.
konuya vergiden girdin ben de vergi oranlarından bahsettim. kuzey avrupada refah seviyesi güneye göre daha yüksektir.
vergi oranları da çok daha yüksektir.
sen devam et komplo teorilerini okumaya. herşey amarikanın oyunu sana göre.
internet konusunu getirdiğin yere bak. sana kalsa doğan güneş bile abd'nin oyunu.

sakinkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
konuya vergiden girdin ben de vergi oranlarından bahsettim. kuzey avrupada refah seviyesi güneye göre daha yüksektir.
vergi oranları da çok daha yüksektir.
sen devam et komplo teorilerini okumaya. herşey amarikanın oyunu sana göre.
internet konusunu getirdiğin yere bak. sana kalsa doğan güneş bile abd'nin oyunu.
olur ederim.o zaman kısaca konuşayım başka yerlere götürmeyim:Beğenmiyosan git Güney avrupada bağlan internete.biz buna şükür diyoruz.inşallah daha iyi olacak diyoruz.başka söze gerek kaldımı???

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
olur ederim.o zaman kısaca konuşayım başka yerlere götürmeyim:Beğenmiyosan git Güney avrupada bağlan internete.biz buna şükür diyoruz.inşallah daha iyi olacak diyoruz.başka söze gerek kaldımı???
dediklerimden bunu çıkardıysan zaten ben boşuna tartışmışım seninle.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
zihniyet bu.bir tane bakan çıkıyor..Bilişime fazla kafa yorarsanız sıyırırsınız diyor.gerçi eski bir video ama.adamların bilişime bakış açılarını yansıtıyor.

[video=youtube;vwYASw4U6fs]http://www.youtube.com/watch?v=vwYASw4U6fs[/video]

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bir arkadaşım çalışmak için gitmişti rusyaya... hem de moskovaya.
bir yıllık için gitmişti, üç ay sora çıkageldi. zor kurtarmıştı canını, çünkü bi taraftan bu gibi soğuklar (bizde yazken) diğer taraftan yiyecek bişey bulamaması vs. yahu o kadar şeyler anlattı ki, aklımda kalmadı şimdi. ama bizim arkadaşların zannettiklerinin aksine tam bir cehennemden bahsetmişti. ve rusyaya gitmeye tevbe etti bi daha.

evet, bazı ülkelerde bazı avantajlar söz konusu olabilir, ama yaşamın geneline bakmak lazım.

Kişinin ne aradığı, nasıl yetkinlikleri olduğu, nasıl bir iş bulduğu, yabancı kültürlere nasıl ayak uydurğu vs gibi bir sürü şeye bakıyor bu aslında.
Soğuk diyeceksek şu an Helsinki -10c ama orada yaşamak için herşeyi yapma hazırılığındayım bir kaç yıldır.
Gidip sürünün bir sürü Türk de biliyor olmama rağmen. Ama öoğu örnek "işsizlik maaşı az" ile başlayınca "hadi lan"diyesi geliyor insanın =)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
zihniyet bu.bir tane bakan çıkıyor..Bilişime fazla kafa yorarsanız sıyırırsınız diyor.gerçi eski bir video ama.adamların bilişime bakış açılarını yansıtıyor.

[video=youtube;vwYASw4U6fs]http://www.youtube.com/watch?v=vwYASw4U6fs[/video]

konuya bakar bakmaz aklıma bu video gelmişti bilişim alanında çoğu şeyden bi haber olduğu kesin sayın bakanın ülkemizde internet politikları ve internetin kendisinin iyi olmadığı su götürmez bi gerçek..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
TTNet sömürüyor Türk halkını. Koyun gibi kabul ediyoruz. Adam akıllı toplan yap eylemini bak gör nasıl geri adım atıyorlar. Ama yok bu halimizden mutlu gibiyiz heralde.
bu dediğine katılıyorum medyaya duyurmamız lazım sesimizi

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben telefon + 8mbit sınırsız internete aylık 30 TL ödüyorum çokta tın... evimin olduğu yer 20mbit hızı destekleseydi aynı fiyata onu vereceklerdi ama desteklemedi...

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Rusya'ya taşınma kararı aldım :P