Rusya 'da üniversite eğitimi yillik 2000$ !!!

RusyaEğitimMerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rusya 'da yıllık 1500$ - 2500$ arasında değişen yıllık eğitim bedelleriyle, aylık yurt konaklama ücretinin 20$ - 30$ olduğu Üniversitelerde istediğiniz bölümde okuyabilirsiniz. Türkiye Denkliği Mevcut olup aylık ortalama masraf 200$-300$ (yeme,içme,sosyal gider) arasında olmaktadır.

Rusya 'nın 1 milyonu aşkın nüfusa sahip gelişmiş, büyük şehirlerindeki köklü üniversitelerde eğitim dili Rusça 'dır. Bu sebeple ilk sene öğrenciler hazırlık fakültesinde, hazırlık sınıflarında Rusça dil eğitimi görerek akademik Rusça dil yeterliliği kazanmaktadır. Dünyanın en çok konuşulan 5 dilinden biri olan Rusça dil yeterliliğinizi 1 yıl süren hazırlık sınıfında aldıktan sonra seçmiş olduğunuz bölümün 1.sınıfına başlamaktasınız. Hazırlık sınıfı geçme oranı : %95 olup Alanında uzman Rus eğitmenlerce verilen dil eğitimi için az düzeyde ingilizce veya Rusça bilmeniz gerekmemektedir !

BÖLÜM SEÇMEK İÇİN : http://www.rusyadaegitim.com/rusyada...site-bolumleri

Kontenjanlar sınırlı olup, son başvuru tarihi : 1 Eylül
(Kontenjan dolduğu takdirde başvuru kapanır)

BAŞVURU ŞARTLARI :
En az Lise mezunu veya Lise son sınıfta olmak,
YGS 180 puanı aşmış olmak.

GEREKLİ BELGELER :
1• Pasaport
- Herhangi bir Emniyet müdürlüğünden çıkarılmakta olup yeni çıkaracak öğrenciler en az 2 yıllık çıkartmalıdır!
2• Diploma
- Valilik veya kaymakamlıktan Apostile edilecektir. ( Lise son sınıflar geçici mezuniyet belgesi alacaktır. )
3• Transkript (lise not dökümü)
- Valilik veya kaymakamlıktan Apostile edilecektir.
4• YGS sonuç belgesi
- Valilik veya kaymakamlıktan Apostile edilecektir.
5• 16 adet fotoğraf
- Mat kağıda, Arka fonu beyaz 3x4cm ölçülerinde
6• Nüfus cüzdanı fotokopisi
- Arka ve ön yüzünün fotokopisi

BAŞVURU ve BİLGİ için : www.rusyadaegitim.com

0 850 840 04 04
+90 544 739 95 33
+90 544 739 95 33

E-mail : info@rusyadaegitim.com
www.rusyadaegitim.com