niyazi5859
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,085
Sizce rtx gelirse valoranta nasıl birşey olur harika olacak gibi geliyor bana
Hocam oyun popüler gelme ihtimali yok mu peki gelirse nasıl birşey olur iyi olur muGelmez.
Gelmez cunku valo bütün sistemlerde çalişmasi istenen bir oyun rtx getirip gereksinimleri artirmazlar riot şuan gelir kaynağı valo ve lol sistem gereksiminlerini yukseltmezlerHocam oyun popüler gelme ihtimali yok mu peki gelirse nasıl birşey olur iyi olur mu
ayrıca online oyunlara çok getirmiyorlar gerek yok çünkü. Yani valoranta gelse bile açanlar pek dikkat etmezler daha çok hikayeli oyunlarda var çünkü her detay oyunu güzelleştiriyor.Hocam oyun popüler gelme ihtimali yok mu peki gelirse nasıl birşey olur iyi olur mu
Şu anlık Valorant için Ray Tracing gündemde değil. Rekabetçi bir oyundan bahsediyoruz sonuçta. Gelmesi hem gereksiz olur, hem tercih edileceğini sanmam. Kullananlar da FPS'i umursamayanlar olur diye tahmin ediyorum. Bence iyi olmaz.Hocam oyun popüler gelme ihtimali yok mu peki gelirse nasıl birşey olur iyi olur mu
FPS oyunu oynuyorsunuz. Çatışma sırasında kimse aaa şu ne kadar gerçekçi, oha ateşin gölgesi var demez.Hocam oyun popüler gelme ihtimali yok mu peki gelirse nasıl birşey olur iyi olur mu
Geleceğini sanmam gelse de oyunu kat be kat zorlaştırır. Üstelik rekabetçi oyunlarda fps önemlidir görüntü kalitesi değil. Rtx fpsi önemli ölçüde düşüreceğinden dolayı gelse bile tercih edilmez zaten. Bunu bildikleri için de getirmezler. rtx 3080 li bilgisayarımda bile en düşük ayarlarda oynuyorum oyunu gereksiz doku kalitesi oluşmasın diye.Sizce rtx gelirse valoranta nasıl birşey olur harika olacak gibi geliyor bana
olmaz hocam rtx te karkater gölgeleri falan gozuktügü için camlar vs insanlar rtx özelligiyle avantajlı tarafa geçer sen adamı görmeden adam seni camdaki yansımadan görüp vurabilir meselaSizce rtx gelirse valoranta nasıl birşey olur harika olacak gibi geliyor bana
Hocam valorant hikayesi güzel valorantın hikaye oyununu yapsalar nasıl olurolmaz hocam rtx te karkater gölgeleri falan gozuktügü için camlar vs insanlar rtx özelligiyle avantajlı tarafa geçer sen adamı görmeden adam seni camdaki yansımadan görüp vurabilir mesela
Hocam valorantında hikayesi var araştırırsan öğrenebilirsinNe var ki hikayesinde ?
Neden böyle bir oyun yapsınlar ki?Hocam valorant hikayesi güzel valorantın hikaye oyununu yapsalar nasıl olur