küçükte olsa bi düzelme varmış diyolar beklicem eylüle kadar bakalım neolacak2021 sonuna kadar bekleyin diyorlar
Bütçenize uygunsa stok bulduğunuzda alın derim. Kısa zamanda yarı fiyatına falan düşmesini hiç beklemiyorum. Ancak belli de olmaz![]()
Yorumum yok. Maalesef ülkemizde yarın ne olacağını kestiremiyoruz. O sebeple imkanlarınızı zorlamıyorsa bulduğunuzda alın dedim. Yarın fiyatı ha yüzde 20 düşmüş, ha yüzde 20 zamlanmış bilemeyiz. Veya dolar yarın ha 7tl olmuş, ha 10tl olmuş... Bilemiyoruz. Günümüzdeki koşullara göre bir değerlendirme yapmak lazım eğer imkanlarımız yeterliyse ve zamanımız çok uzun değilse.Ekli dosyayı görüntüle 151903
şu görüntü beni çok korkutyor
yazın işyerinde hergün gidip çalışıcam, umarım istediğim bütçeyi kazanırım,Yorumum yok. Maalesef ülkemizde yarın ne olacağını kestiremiyoruz. O sebeple imkanlarınızı zorlamıyorsa bulduğunuzda alın dedim. Yarın fiyatı ha yüzde 20 düşmüş, ha yüzde 20 zamlanmış bilemeyiz. Veya dolar yarın ha 7tl olmuş, ha 10tl olmuş... Bilemiyoruz. Günümüzdeki koşullara göre bir değerlendirme yapmak lazım eğer imkanlarımız yeterliyse ve zamanımız çok uzun değilse.
yeni model çıkarsa eğer önceklierin fiyatu düşer zatende doarın 9 olmasın şüphem yokturNe zaman çıkacaklar veya gelecekler mi hiç bilemeyiz. Dolar yükselince şimdiki olan normal fiyatının üstünde olacaktır. Dolar yükseliyor. 9 olsa fiyatlar tabii ki artacak. Bu sene 9 ve üzeri olursa şaşmam.
Belki RTX 3000 serisi hiç üretilmez ve RTX 4000 serisine de geçebilirler belki.
3070 gayet yeterli demi, 3080 e kadar yükseltememAmpere serisi büyük ihtimalle 2022 sonuna kadar devam edecek. NVIDIA bu yılın sonunda yeni bir seri tanıtmayacak. İleride RTX 30 SUPER serisi çıkar en fazla. Yani bütçen çıkıştığı an al kaçırma derim.
yayın açmak için kullanıcam3070 gayet yeterli demi, 3080 e kadar yükseltemem![]()