mustafagivanc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Bi sistem almak istiyorum ama şu an mâlum fjyatlar biraz uçuk. Fiyatlar eğer düşmeye başlarsa, en fazla ne kadar vermem gerek?
5k 6k düşünüyorsan hiç düşünme 10k verilirBi sistem almak istiyorum ama şu an mâlum fjyatlar biraz uçuk. Fiyatlar eğer düşmeye başlarsa, en fazla ne kadar vermem gerek?
Monitör klavye mause dahil ise minimum 12.500
Fiyat yükselmiş ekran kartı 9k olmuş.5k 6k düşünüyorsan hiç düşünme 10k verilir
5-6k düşünecek kadar bilgisayardan anlamıyor değilim yine iyi 15k ekipmanlarla beraber tamamdır.5k 6k düşünüyorsan hiç düşünme 10k verilir
Sağol Şimdi oyun testlerine bakmaya gidiyorum (hiç farketmeden amd fanboy olmuş olabilirim)![]()
Flexy Silver PBM | Intel i5-14600K | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Attığın samsung monitör 4ms tepki süresine sahip. Yani bu benim için dezavantaj olabilir. Sence bu monitor nasıl![]()
Flexy Silver PBM | Intel i5-14600K | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Sistem fena değil ama o anakart çöp desek yeridir.![]()
Hocam En Az 20k .Bi sistem almak istiyorum ama şu an mâlum fjyatlar biraz uçuk. Fiyatlar eğer düşmeye başlarsa, en fazla ne kadar vermem gerek?
İntel siatemlerden pek anlamıyorum bu beni en az 6 yıl götürürmü?VOK-ULTRA/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/INTEL Core i7 10700F/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
VOK-ULTRA/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/INTEL Core i7 10700F/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-ULTRA ITOPYA'da.www.itopya.com
12k en azından
bu sistem parasına göre gayet iyi işlemcide güzelİntel siatemlerden pek anlamıyorum bu beni en az 6 yıl götürürmü?
O sistem stokta yok...bu sistem parasına göre gayet iyi işlemcide güzel
ama 6 yıl götütür mü kimse bilemez belki 5 belki 2 yıl bile götürebilir teknoloji şans işidir hocam
tüh be ben attığımda vardıO sistem stokta yok...
Hocam O İşlemci Sizi Rahat 5-9 Yıl götürür rahat yani .İntel siatemlerden pek anlamıyorum bu beni en az 6 yıl götürürmü?