Fiyatlar kesinlikle fırsatçılık şuan başka bir şey değil. Kesinlikle düşmesini beklemek gerek.Bana göre çok iyi ama 8000 TL küsur fiyatlar da satılıyor. Onun için şimdilik sadece bakacağım.
Kesinlikle. Artık ben de şaşırmıyorum yapacak bir şey yok maalesef@atkaksoy501, evet onu biliyorum. Bir de işte madenci yani bitcoin ve stok sıkıntısı diye fiyatlar uçmuş durumda.
Mesela aşağıdaki sistem fiyatını pek hak etmiyor. Ama dolarda yüksek olunca, artık pek şaşırmıyorum. ?
AMD 3600-ASUS ROG-STRIX-RTX3060-GAMING-OC-B450-PRO-GAM-KINGSTON 500GB SSD-16GRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 3600-ASUS ROG-STRIX-RTX3060-GAMING-OC-B450-PRO-GAM-KINGSTON 500GB SSD-16GRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kesinlikle. Artık ben de şaşırmıyorum yapacak bir şey yok maalesef![]()
Yaz'a kadar düzelir mi fiyatlar ve stoklar?evet onu biliyorum. Bir de işte madenci yani bitcoin ve stok sıkıntısı
Net bir tarih vermek pek mümkün değil bence. Ancak acelesi olmayanlara en azından yaza kadar bekleyip o zamanki gelişmelere göre hareket etmelerini öneriyorum benYaz'a kadar düzelir mi fiyatlar ve stoklar?
Net bir tarih vermek pek mümkün değil bence. Ancak acelesi olmayanlara en azından yaza kadar bekleyip o zamanki gelişmelere göre hareket etmelerini öneriyorum ben![]()
Ben gtx 980 ve altı ekran karttları alacam özellikle şu gtx 650 660 730 750 960 970 lere bakıyorum stoklarda ne kadar vardır? yaza kadarNet bir tarih vermek pek mümkün değil bence. Ancak acelesi olmayanlara en azından yaza kadar bekleyip o zamanki gelişmelere göre hareket etmelerini öneriyorum ben![]()
Onların sıfırı var mı? Bilgim yok maalesef.Ben gtx 980 ve altı ekran karttları alacam özellikle şu gtx 650 660 730 750 960 970 lere bakıyorum stoklarda ne kadar vardır? yaza kadar
Onların sıfırı var mı? Bilgim yok maalesef.
GTX 900 ve de GTX 1000 serisi üretilmiyor daha. Ama GTX 1600 serisi üretiliyor halen galiba.
Maalesef benim bu parçalarla ilgili bir bilgim yok. Ancak özellikle bu tip modellerde çok fazla sahte kart olduğunu duymuştum. Çok dikkatli ve iyi araştırmak gerek.TURBOX Nvidia Geforce Gtx750 Ti 4gb 128bit Gddr5 Hdmı Vga Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TURBOX Nvidia Geforce Gtx750 Ti 4gb 128bit Gddr5 Hdmı Vga Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu alınabilir mi? turbox tan da şühpeciyim
nasıl?özellikle bu tip modellerde
gtx 900 ve altı serileri kastettim. En çok bu serilerde duyuyorum ancak gtx 1000 serilerinde de duymadım değil. O yüzden özellikle fiyatı anormal derecede uygun ise daha çok şüphelenmek lazım.