• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

RTX 3060 ın test sonuçları

Pohpohlanan kadar çıkmadı. 3060 Ti ile arasında çok fazla fark var. FHD'de yüksek FPS değerleri almak için iyi bir kart olacak anlaşılan.

Bana göre çok iyi ama 8000 TL küsur fiyatlar da satılıyor. Onun için şimdilik sadece bakacağım.

@ExpertGamer90, bilemiyorum. Ama umarım düzelir. Şubat sonu gibi düzelir diyordular ama olmadı. Sanırım mart ayında da düzelmeyecek gibi. Belli olmaz ama.

Net bir tarih vermek pek mümkün değil bence. Ancak acelesi olmayanlara en azından yaza kadar bekleyip o zamanki gelişmelere göre hareket etmelerini öneriyorum ben :)
Net bir tarih vermek pek mümkün değil bence. Ancak acelesi olmayanlara en azından yaza kadar bekleyip o zamanki gelişmelere göre hareket etmelerini öneriyorum ben :)
Ben gtx 980 ve altı ekran karttları alacam özellikle şu gtx 650 660 730 750 960 970 lere bakıyorum stoklarda ne kadar vardır? yaza kadar

Onların sıfırı var mı? Bilgim yok maalesef.
GTX 900 ve de GTX 1000 serisi üretilmiyor daha. Ama GTX 1600 serisi üretiliyor halen galiba.
https://www.trendyol.com/turbox/nvi...926?boutiqueId=61&merchantId=107513&gads=true
bu alınabilir mi? turbox tan da şühpeciyim
sanırım daha önce görmemiştim
bu arada bu ürünün ne zaman piyasaya çıktığını nereden görecem?

gtx 900 ve altı serileri kastettim. En çok bu serilerde duyuyorum ancak gtx 1000 serilerinde de duymadım değil. O yüzden özellikle fiyatı anormal derecede uygun ise daha çok şüphelenmek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu dışına daha fazla çıkmamak adına bu düşüncenizle ilgili yeni bir konu açmanızı tavsiye ederim :)@ExpertGamer90,