hakancoskun4891
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 757
Tartışmaz ise belki kötü bir pc alacaktı. Burada bizim önerilerimizi görmek istiyorDaha olmayan bir sistemi tartışıyor mükemmel gerçekten.
Tartışmaz ise belki kötü bir pc alacaktı. Burada bizim önerilerimizi görmek istiyorDaha olmayan bir sistemi tartışıyor mükemmel gerçekten.
bilemiyorum ya benim gözüm 3070 de, bekliyip onumu alsam senceStok sıkıntısı var. Biraz daha bekle fiyatlar düşer büyük ihtimalle ama sabırsızsan al gitsin bee![]()
sen o parayı bana ver ben olsam durmam 3060'a basardım parayı olm zaten en yüksek kartlardan diyorki 3070.bilemiyorum ya benim gözüm 3070 de, bekliyip onumu alsam sence
yayıncı olucam aga, birkere alıcam pc yi pederi kandırmam lazım bişekildesen o parayı bana ver ben olsam durmam 3060'a basardım parayı olm zaten en yüksek kartlardan diyorki 3070.
Yüzde 100 kullanım iyi bir durum değil zaten.12 gb ekran kartı ama nekadar o.c. yapsan %100 ekran kartına ulaşamıyoruz, sizce bu sorun ilerde düzelirmi ?
Evet. %100'de 100 kullanım kartın zorlayıcı bir işlem yaptığını ve kendini zorladığını belirtir.Yüzde 100 kullanım iyi bir durum değil zaten.
Tek faydaları.Gereksiz demeyelim, Sonuçta bitkilere oksijen üretmeleri için karbondioksit veriyor![]()
soğutmasını iyi yaptıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum ?Yüzde 100 kullanım iyi bir durum değil zaten.
Zaten olmaz. Isınmadığı sürece. Ekran kartlarında yük altındayken ideal sıcaklık 70-80 derecedir 80-90 arası endişelenme vaktinin kapıyı çaldığını 90 üzeri ise kartın cayır cayır yandığını belirtir ve kart yanabilir.soğutmasını iyi yaptıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum ?
Özet ile cevap: Kart zorlayıcı bir işleme girmiyor.soğutmasını iyi yaptıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum ?
o.c. olan modelini alıp, kasanın soğutmasını iyi yaptıktan sonra hiçbir sorun olmaz bence ve rtx modellerinde aşırı ısınma olayı yoktur zatenZaten olmaz. Isınmadığı sürece. Ekran kartlarında yük altındayken ideal sıcaklık 70-80 derecedir 80-90 arası endişelenme vaktinin kapıyı çaldığını 90 üzeri ise kartın cayır cayır yandığını belirtir ve kart yanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özet ile cevap: Kart zorlayıcı bir işleme girmiyor.
konuyu okuyabilirmisiniz baştan yanlış anladınızEkran kartının BIOS ayarlarından Resizable Bar'ı açıp denedin mi?
Konuyu okudum, yabancı kaynaklarda ekran kartının Resizable BAR özelliğini aktif ettikten sonra, bu özellik kullanılmasa da OC yaparken kendi VRAM'ini daha rahat kullandığı gözlenmiş. Bu da bir çözüm yolu olduğu için söyledim.konuyu okuyabilirmisiniz baştan yanlış anladınız
rdr 2 de max fps 110 3070 170, 3070 kadar olmasada sizce artarmı fps o.c. da yapılırsa ?Konuyu okudum, yabancı kaynaklarda ekran kartının Resizable BAR özelliğini aktif ettikten sonra, bu özellik kullanılmasa da OC yaparken kendi VRAM'ini daha rahat kullandığı gözlenmiş. Bu da bir çözüm yolu olduğu için söyledim.