UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
12 gb ekran kartı ama nekadar o.c. yapsan %100 ekran kartına ulaşamıyoruz, sizce bu sorun ilerde düzelirmi ?
RTX 3060 12 GB buldunda %100 100'Ü kullanılmıyor diyemi üzülüyorsun? (!) şaka bi yana kart %100 de 100 çalışmıyor çünkü onu zorlayacak bir şey yok gir Battlefield 1'e çek ayarları ultraya bi bakmışın %200'ünü kullanıyor.12 gb ekran kartı ama nekadar o.c. yapsan %100 ekran kartına ulaşamıyoruz, sizce bu sorun ilerde düzelirmi ?
sen ciddimisin ?, yani bütün kartlardandamı daha iyiRTX 3060 12 GB buldunda %100 100'Ü kullanılmıyor diyemi üzülüyorsun? (!) şaka bi yana kart %100 de 100 çalışmıyor çünkü onu zorlayacak bir şey yok gir Battlefield 1'e çek ayarları ultraya bi bakmışın %200'ünü kullanıyor.
RTX 3060'dan iyi toplasan 2 kart falan var ciddiyim. Araştırmadın mı cidden?sen ciddimisin ?, yani bütün kartlardandamı daha iyi![]()
İ3 10100 F kullanmaz o karta heralde.Zorlayacak oyun ile alakası yok İşlemcinin alt çekirdeklerin de darboğaz olduğu için ekran kartı kullanılmıyordur.
sen hangi oyunları oynuyorsunda ulaşmıyor ? Boştaysa ulaşmaz tabii.sen ciddimisin ?, yani bütün kartlardandamı daha iyi![]()
Daha adamın hiç bir bileşenini bilmeden böyle bir çıkarım yapamassın.Zorlayacak oyun ile alakası yok İşlemcinin alt çekirdeklerin de darboğaz olduğu için ekran kartı kullanılmıyordur.
Çıkarım değil bu bilgisayarın çalışma prensibi. Birde yüzdelik işaretinin prensibi öğrendikten sonra bana laf atarsan daha iyi olacak.Daha adamın hiç bir bileşenini bilmeden böyle bir çıkarım yapamassın.
Oyunlar kullanmıyor olabilir mesala valorantta istediğin kadar fulle ayarları yinele 4 K falan olmasına rağmen belki biraz yüksek olur ama Cp2077 veya rdr2 gibi oyunlarda son ayarlara çekersen %90 üzerine çıkar.invenuusdan alıcam, işlemciyi bu sene düşük bütçeli bişe alıcam sonra en iyi ryzen işlemciyi alıcamda videolarda görmüşütüm %100 e çıkmıyodu
110 fps veriyor maximum, işlemci r9 5900 x gibi bişe taksam nasıl olur ?Oyunlar kullanmıyor olabilir mesala valorantta istediğin kadar fulle ayarları yinele 4 K falan olmasına rağmen belki biraz yüksek olur ama Cp2077 veya rdr2 gibi oyunlarda son ayarlara çekersen %90 üzerine çıkar.
Çok Gereksiz o işlemci o e.kartına r5 5600x al yani benim işlemcimi rtx 3070 kullanıyorum sorunsuz daha fazla paran gitmesin yazık olur..110 fps veriyor maximum, işlemci r9 5900 x gibi bişe taksam nasıl olur ?
bütçem rtx 3070i aşıyor malesef, bu sene düşük işlemcili rtx 3060 lı sistem alıcam seneyede r9 5900x şuan almicam işlemciyiÇok Gereksiz o işlemci o e.kartına r5 5600x al yani benim işlemcimi rtx 3070 kullanıyorum sorunsuz daha fazla paran gitmesin yazık olur..
Saçmalık olur 5600x fazlasıyla yetecek bir işlemci. İşlemci fps işleme sınırına takılmaz ise GPU %100 kullanım olacaktır.110 fps veriyor maximum, işlemci r9 5900 x gibi bişe taksam nasıl olur ?
Sorun değil o İşlemci yeterli ise işlemci yetersiz ise darboğaz olur. O oyunun çok e.kartı kullanamaması nedeni fullesede e.kartı %60-50 kullanıyor çünkü oyunun o kadara yetiyor istediğin şeylere.Sorunu nasıl çözersin bilmiyorum ama inşallah bende aynı sorunu yaşarım.
Elinde zaten 3060 var. Bence sen işlemciyi değiştir.bütçem rtx 3070i aşıyor malesef, bu sene düşük işlemcili rtx 3060 lı sistem alıcam seneyede r9 5900x şuan almicam işlemciyi
Çünkü oyunlar yüksek grafiğe çekilmiş ve ağır oyunlar. Ama CsGo mesala öyle değil.Bu videoyu izleyin, %95 altına nadir düşüyor.
Daha olmayan bir sistemi tartışıyor mükemmel gerçekten.bütçem rtx 3070i aşıyor malesef, bu sene düşük işlemcili rtx 3060 lı sistem alıcam seneyede r9 5900x şuan almicam işlemciyi
yoktur sistem, alıcamElinde zaten 3060 var. Bence sen işlemciyi değiştir.
sistemi almalımıyım almamalımıyım yani, bekliyimmi yada sence almak için fiyatlar düşer belkiDaha olmayan bir sistemi tartışıyor mükemmel gerçekten.
Ortada sistem yok incelemelere falan bakıp tahmin yürütüp bu konuyu açıyor bütün olay bu. Sistemde taş gibiymiş güle güle kullanın bu dönemde nimet.İşlemciniz ile darboğaz yapıyor olmasın?
Ben İ9-10850K + rtx3080 kullanıyorum. 2k çözünürlükte ultra ayarlarda yüzde 99 kullanıma ulaşabiliyorum mesela watch dogs:legion oynarken. 9.5gb falan kullanıyor vramden. her kart yüzde 95-100 bandında çalışabilir uygun donanımlarla beslenirse.
Tabi ki değer. Sen bu kartla Full ULTRA ayarlarda her oyunu oynarsın bak neredeyse değil HER oyunu al tabiki.bu kart 12 gb demi, benim sorum 12 gb kullanmıyor galiba %100 oluyormu rdr2 tarzlı oyunlarda, almaya değermi, bekliyimmi, alıymmi şuan yada başka kartmı bakıyım
3070 ile aynı fps vermiyorya oyüzden sordum tabiikide oynarsınTabi ki değer. Sen bu kartla Full ULTRA ayarlarda her oyunu oynarsın bak neredeyse değil HER oyunu al tabiki.
Ben o kartı alacağım ve 3070 daha iyi diye üzüleceğim. Dostum 3060 12 GB Vram bunu mu taktın kafaya dediğim gibi kur PC'ne BF1 CoD oyna.3070 ile aynı fps vermiyorya oyüzden sordum tabiikide oynarsın![]()
bekliyimmi peki sence, almak için erkenmiBen o kartı alacağım ve 3070 daha iyi diye üzüleceğim. Dostum 3060 12 GB Vram bunu mu taktın kafaya dediğim gibi kur PC'ne BF1 CoD oyna.
Stok sıkıntısı var. Biraz daha bekle fiyatlar düşer büyük ihtimalle ama sabırsızsan al gitsin beebekliyimmi peki sence, almak için erkenmi