Mentor51
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 25
Arkadaşlar rtx 2060 sistem önerisi istiyorum sizlerden 6300tl civarlarında olsun maximum
Hocam inno3d markası nasıl marka soğutma ve sesi nasılEkli dosyayı görüntüle 71901
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000tl fazlalığın var.Kasa tercihini yaptıktan sonra alabiliyosan james donkey 960gb ssd al
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstetsen ekran kartını 2070 yap ssd yerine 1tb hard disk 500tl kasa bütçen kalıyor.
Fiyat falan enfes ama ses ve soğutma çok önemli benim için sesten bıktımINNO3D günümüzde ve ülkemizde çok bilinmese de eskiden bilinen bir markaydı.Şimdi yeniden piyasaya dönüyor.Soğutması alıcıyı üzmez,fiyatına göre soğutması iyi fakat fan tasarımı görsel açıdan pek iyi gözükmüyor,bu ne kadar önemli tartışılır.Marka fiyatı gayet iyi tutuyor alınabilir.
Yeni nesil donanımlarda seso layı oldukça azaltıldı,aynı şekildeb ende küçük bir havalimanı kullanıyorum uçak sesleri geliyor kasadan.Fakat dediğim gibi şimdiki donanımlarda ses olayı oldukça azaltıldı,ses konusunda bir sorun olmaz yani.Fiyat falan enfes ama ses ve soğutma çok önemli benim için sesten bıktım
Merhaba ben de rtx 2060 lı bir pcyi 7000 tl ye toplayacağım bilgisayar için konu : 7000 TL Bilgisayar TopladımArkadaşlar rtx 2060 sistem önerisi istiyorum sizlerden 6300tl civarlarında olsun maximum
Dünya çapında ünlü bir firma.Ülkeye yeni geldiği için fiyatlar uygun.Hocam inno3d markası nasıl marka soğutma ve sesi nasıl