Rtx 2060 i5 9400f li sistem gpu kullanımı

Petito00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Merhaba millet yaşadığım bi sorunu anlatıcam bu sorun gta 5 de oldu gpu kullanımı çok düşük tam performans alamadığımı düşünüyorum afterburner dan overclock denedim birşey değişmedi ki zaten bu işlemci ile yapılmıyormuş. Afterburner ı silip yükledikten sonra fps artışı oldu 80 90 lara çıktı bazen 100 110 ama gpu kullanımı 40 larda hala .. ne yapmalıyım
Ekte görmüş olduğunuz üzere o.c modlu ve normal şekilde böyle..

Ekli dosyalar

• IMG_20201227_015132.jpg
    IMG_20201227_015132.jpg
    146.7 KB · Görüntüleme: 77
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhaba millet yaşadığım bi sorunu anlatıcam bu sorun gta 5 de oldu gpu kullanımı çok düşük tam performans alamadığımı düşünüyorum afterburner dan overclock denedim birşey değişmedi ki zaten bu işlemci ile yapılmıyormuş. Afterburner ı silip yükledikten sonra fps artışı oldu 80 90 lara çıktı bazen 100 110 ama gpu kullanımı 40 larda hala .. ne yapmalıyım
Ramden kaynaklı olabilir.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Attığınız fotoda gpu kullanımı 99 da ben bir sıkıntı görmüyorum?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ram'den kaynaklı olup olmadığını anlamak için düşük ram tüketen bir oyunda test edin.

Petito00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Overclock ile öyle fakat farklı bi sonuç yok sadece daha fazla ısınıyor
Normal bıraktığımızda daha performanslı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram'den kaynaklı olup olmadığını anlamak için düşük ram tüketen bir oyunda test edin.
Test edin derken neyi test edicez anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çift kanal ram kullanmanızı tavsiye ederim.
Hocam ramım 8x2 zaten çift kanal olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Overclock ile öyle fakat farklı bi sonuç yok sadece daha fazla ısınıyor

Gpunuzda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız ekran kartı için olan Benchmark lardan birini yapın ve sonuçları youtube videoları ile vs. kıyaslayın. Oyunlarda performansı etkileyecek çok şey mevcut , vsync açık mı mesela?

Petito00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Gpunuzda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız ekran kartı için olan Benchmark lardan birini yapın ve sonuçları youtube videoları ile vs. kıyaslayın. Oyunlarda performansı etkileyecek çok şey mevcut , vsync açık mı mesela?
Yok hocam değil.