Öncelikle Selamın Aleyküm iyi forumlar . Benim laptop hp ve arada mavi ekran hatası alıyorum hata nedeninde şu yazıyor ;
''
Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Sadece birkaç bilgi topluyoruz; ardından sizin için yeniden başlatacağız. Daha fazlasını öğrenmek isterseniz, şu hatayla ilgili daha sonra çevrimiçi arama yapabilirsiniz
RIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL(rtwlane.sys)''
sonra kendine res atıyor dün uPlay indirdim oradan oyun indiriyorum ve oyunu indirirmeye çalışırken 100-200 mb dolduktan sonra bu hatayı almaya başladım . Bi ara sıkıntısız 6.50 gb doldurdum ama şimdi açtığımda tekrardan aynı şeyler olmaya başladı . Eskiden olurdu çok nadiren de olsa oyun açarken özellikle LOL yükleme ekranında veya chrome kullanırken . Ayda 1-2 kez pek dert etmedim ama Uplayden oyunu indirirken en az 5 kez aldım hatayı ve sebebini öğrenmek,düzeltmek istiyorum . Yaptığım bir kaç işlem şöyle ; (Windows 8.1 kullanıyorum)
-Virüs taraması yaptım hiç bir şey bulmadı (Kaspersky) .
-Ram kontrolü yaptım sıkıntı çıkmadı .
-Güncellemeleri kontrol ettim fakat bir şey bulamadım .
İnternette araştırdım pek bir şey bulamadım burada bilen bireleri olur diye sorunumu sizlerle paylaşmak istedim bana yardımcı olursanız çok sevinirim

''

sonra kendine res atıyor dün uPlay indirdim oradan oyun indiriyorum ve oyunu indirirmeye çalışırken 100-200 mb dolduktan sonra bu hatayı almaya başladım . Bi ara sıkıntısız 6.50 gb doldurdum ama şimdi açtığımda tekrardan aynı şeyler olmaya başladı . Eskiden olurdu çok nadiren de olsa oyun açarken özellikle LOL yükleme ekranında veya chrome kullanırken . Ayda 1-2 kez pek dert etmedim ama Uplayden oyunu indirirken en az 5 kez aldım hatayı ve sebebini öğrenmek,düzeltmek istiyorum . Yaptığım bir kaç işlem şöyle ; (Windows 8.1 kullanıyorum)
-Virüs taraması yaptım hiç bir şey bulmadı (Kaspersky) .
-Ram kontrolü yaptım sıkıntı çıkmadı .
-Güncellemeleri kontrol ettim fakat bir şey bulamadım .
İnternette araştırdım pek bir şey bulamadım burada bilen bireleri olur diye sorunumu sizlerle paylaşmak istedim bana yardımcı olursanız çok sevinirim