rtwlane.sys Mavi Ekran Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Selamın Aleyküm iyi forumlar . Benim laptop hp ve arada mavi ekran hatası alıyorum hata nedeninde şu yazıyor ;

'':( Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Sadece birkaç bilgi topluyoruz; ardından sizin için yeniden başlatacağız. Daha fazlasını öğrenmek isterseniz, şu hatayla ilgili daha sonra çevrimiçi arama yapabilirsiniz:DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL(rtwlane.sys)''

sonra kendine res atıyor dün uPlay indirdim oradan oyun indiriyorum ve oyunu indirirmeye çalışırken 100-200 mb dolduktan sonra bu hatayı almaya başladım . Bi ara sıkıntısız 6.50 gb doldurdum ama şimdi açtığımda tekrardan aynı şeyler olmaya başladı . Eskiden olurdu çok nadiren de olsa oyun açarken özellikle LOL yükleme ekranında veya chrome kullanırken . Ayda 1-2 kez pek dert etmedim ama Uplayden oyunu indirirken en az 5 kez aldım hatayı ve sebebini öğrenmek,düzeltmek istiyorum . Yaptığım bir kaç işlem şöyle ; (Windows 8.1 kullanıyorum)

-Virüs taraması yaptım hiç bir şey bulmadı (Kaspersky) .
-Ram kontrolü yaptım sıkıntı çıkmadı .
-Güncellemeleri kontrol ettim fakat bir şey bulamadım .
İnternette araştırdım pek bir şey bulamadım burada bilen bireleri olur diye sorunumu sizlerle paylaşmak istedim bana yardımcı olursanız çok sevinirim :):)

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
hdd sentinel ile harddiskiniz ömrüne bir bakın derim.