Rte gitmezse olacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bakisar

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Akpyi sevmeyenlere üzülüyorum.16 yıldır sevmediğin bir şeye katlanmak zor bir duygudur sanırım, bence en güzeli sevmeye çalışın çünkü henüz ufukta alternatif yok. Bizde isteriz tabi benzin ucuz olsun,vergi olmasın,eğitim süper olsun asgari ücret 3000 olsun, ama hayal aleminde yaşamanın alemi yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Akpyi sevmeyenlere üzülüyorum.16 yıldır sevmediğin bir şeye katlanmak zor bir duygudur sanırım, bence en güzeli sevmeye çalışın çünkü henüz ufukta alternatif yok. Bizde isteriz tabi benzin ucuz olsun,vergi olmasın,eğitim süper olsun asgari ücret 3000 olsun, ama hayal aleminde yaşamanın alemi yok.
Efendim ön yargılı olmanın alemi yok. Ülkede işler iyi gitmiyorsa başka birisini denersiniz olmazsa yine eski yönetim seçilir bu kadar basit. 4 yılda kimse ülkeyi tamamen batıramaz zaten. Daha o kişiyi seçmeden karar vermek ne kadar doğru? Demokrasi demek zaten bu değil mi? Bunu parti bazında söylemiyorum zaten benim için önemli olanda baştaki kişinin kim olduğu değil yaptığı icraatlardır fakat görülüyor ki son 2-3 yılda hiç icraat yok. Ülkeye demokrasi zor yollardan geldi ama çok kolay bir şekilde gidiyor ne yazık ki. Hayali sadece harekete geçerek gerçekleştirebilirsiniz oturduğunuz yerden değil.

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
şu siyasete bak hepsi birbirinden beter ben RTE yi de sevmiyorum adam iyi yönetemiyor ama diğer partilere kıyasla en azından daha iyi biri. keşke daha iyi biri gelse keşkeee :(

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bir "desteklemek" lafıdır gidiyorsun?
Dediklerinin hiç birini ispatlayamadın.
Benim neyi destekleyip neyi deslemediğimi ben belirtmedim ki.
Ve benim demediğim bir şey üzerinden bana laf yakıştırması yapamazsın.
İspatlayamadığınız şey boğazında kalmış olacak ki, ileriye dönük kendinizce kurmacalara başvurma gereği duyuyorsunuz.
ben ispatladığımı ispatladım zaten ama sizin gözünüzün önündeki perde yüzünden bunu göremiyorsunuz :)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Biz asgari ücret yüksek olsun istemiyoruz. Biz asgari ücretin alım gücünün yüksek olmasını istiyoruz. Almanya'da asgari ücret 1450 Euro ama onlar 1000 Euro'ya S9 plus veya iPhone X alabilirken biz avcuzmuzu yalıyoruz. Halbuki onlar da ithal ediyor biz de

Reaksiyon puanı
16,128
şu siyasete bak hepsi birbirinden beter ben RTE yi de sevmiyorum adam iyi yönetemiyor ama diğer partilere kıyasla en azından daha iyi biri. keşke daha iyi biri gelse keşkeee :(

ben ispatladığımı ispatladım zaten ama sizin gözünüzün önündeki perde yüzünden bunu göremiyorsunuz :)
aktroll'ün onu kanıtladın Cumhuriyetçi olsan sadece CHP'ye oy veridin .

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Hiç bir şey yok ortada, neyi ispatladığını sanıyorsun ki, komik. :)

şu yorumları üst üste getirince ne kadar samimi olduğun ortaya çıkıyor.

Neyse artık :)

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu “Ne Oluyor” programı

AK Partili Aziz Babuşcu: "Sayın Demirtaş'ın dışarda olmasını ve propagandasını yapmasını isterim, arzu ederim." diyor.

Kod:
https://www.dailymotion.com/video/x6jmjcb

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
İşte Ak Parti öncesi dönem aynen böyleydi isyancı 97..
Abooov! Şuan harikayız yani? Kendi kendine yetemeyen bir ülke var ülke! İthalat ile ihracat rakamlarına bir göz at! A'dan Z'ye her şey dışarıdan geliyor hala yol yapıyor, köprü yapıyor. Dalga mı geçiyorsunuz siz kardeşim! Açık ve net vizyonsuz bir zihniyet bu ülkeyi 16 yılda bu hale getirdi. Çok basit fakat İngilizce dahi konuşamayan, bilmeyen bir Reisi Cumhur kabul etmiyorum arkadaş ben. Bu ülke Atatürk'ün zorluklarla kurduğu demokrat ve laik bir ülkedir kimsenin bu düzeni bozmaya hakkı yok. T A M A M artık ya versin bize Avrupa'da herhangi bir ülke pasaportu biz gidelim sonra ne yapmak istiyorsa yatsın yoksada teşekkür etsin ayrılsın sakince.

Wiseguy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
RTE gitmezse, olacaklar sadece ondan ibaret olsa, gene iyi!

Size olacakları söylüyorum:

- Deprem olacak
- İçsavaş (Kardeş kardeşi kıracak, kan gövdeyi götürecek)
- Yedi düvel ile dışsavaş (İnsanlar yek ekmeğe, bir damla suya muhtaç olacak, elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet, tv, radyo olmayacak, nükleer, biyolojik ve kimyasal silahlar da kullanılacak, insanlar yaralanacak, işkence görecek, akıl hastası olacak, salgın hastalıklar başlayacak, insanların ırzlarına geçilecek, kadınlar piç doğuracak, milyonlarca insanlar ölecek, cesetlerini vahşi hayvanlar yiyecek, ocakları insanların başlarına yıkılacak, evsiz kalacaklar, insanların ağıtlarını feryatlarını evrenin derinliklerinden duyacaklar, Türkiye dümdüz olacak)
- Türkiye'nin 3'te 1'i elden gidecek Kürdistan kurulacak
- Türkiye her açıdan sıfırlanacak

Bütün bunlar insanların kişisel menfaatleri için AKP'ye oy vermesi yüzünden olacak.

Yurtdışına kaçacaklar kurtulacaklarını sanmasın! Savaş çıktıktan sonra orada kendilerini yaşatmayacaklar...

Merdan Yanardağ'ın "Bir Amerikan Projesi: AKP" kitabını mutlaka okuyun!

Türk Milleti'nin uyarmak görevimizdir...

Dönülmez akşamın ufkundayız. Vakit çok geç!

AKP cebren ve hile ile bu seçimi de kazanacaktır...

Son düzenleme:

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Kim gelirse gelsin veya kalırsa kalsın adalet istiyorum her mecrada. Vakıfta tecavüz olayı oluyor medya ört bas etmeye çalışıyor, aile ve sosyal politikalar bakanı çok normal bir şeymiş gibi yaklaşıyor, ve susuyor. Bir de geçenlerde trt'nin aracına saldırmışlar, Aracın etrafında toplananlar var sadece saldırı falan yok aslında, medya daha çok yer verdi bu habere ve eleştirdi. Gücü elinde tutan adaletli olmazsa olmaz... İktidardan veya yandaşlarından biri ile mahkemelik olsak şansımız yok. Bunu gören veya bilenler kendilerini eleştirmiyorsa onlar da onlardan oluyor maalesef. Ve bizdeki siyaset artık daha çok karşıdaki kötü gösterip oy toplamaya doğru gidiyor.

ugrygl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
''Kelle''
''İki mehmet öldü diye meclis mi toplanır?''
"Bir şehidimiz olduğu zaman Türkiye'de nasıl yaygaraların koptuğunu görüyoruz"
''Sayın ap...''
diyen çözüm süreci diye birşey icat edip binlerce şehit olmasına sebep olan, suriyeye giden ypg lileri Urfadan Antepten konvoyla kebap yedirerek geçirip oraya yerleştiren kim?
a)Merak Akşener
b)Selocan
c)Meral Akşener
d)diğer...
1 yanlış 1 doğruyu değil bütün doğruları götürür.
Başarılar.

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491
Bilmiyorum siyaset yasak mı forumda ama herkes görüşlerini bildirmiş.
RTE gitmezse,
Şehitler-gaziler bölünmeye devam edecek
Okullar bölünecek
TL nin değeri düşecek
Avrupa-Amerika vizesi hayal olacak
Asgari ücret TL bazında yükselecek ama aslında daha da düşecek
Muhalefetler konuşamayacak(Malum başkanlık sistemi)
Suriyeliler parti açacak, günümüz kürtleri gibi %10 barajını geçecekler (yanlış anlamayın ırkçılık falan yapmıyorum)
Avrupa ile ilişkiler bozulacak...(Zaten uzun bir süredir bozuk,geldiklerinden beri)
Yeniden kandırılacaklar

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
16 yıldır iktidarda Akp var. Ülkede her şey çökmüş; dış politika, iç politika, eğitim, ekonomi, üretim, adalet ... Elde avuçta bir şey de kalmadı. En son ormanları satılığa çıkardılar. Hâlâ da her şey iyi olacak diyen var. Görmeyen gözlere yazıklar olsun.

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
Hiç bir şey yok ortada, neyi ispatladığını sanıyorsun ki, komik. :)

şu yorumları üst üste getirince ne kadar samimi olduğun ortaya çıkıyor.

Neyse artık :)

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu “Ne Oluyor” programı

AK Partili Aziz Babuşcu: "Sayın Demirtaş'ın dışarda olmasını ve propagandasını yapmasını isterim, arzu ederim." diyor.

Kod:
https://www.dailymotion.com/video/x6jmjcb
benim yorumum silindiği için bir şey kanıtlayamadım okusan zaten anlardın bu seni daha da komik yapıyor :) iki- benim cumhur ittifakını desteklemem akp yi sevdiğim anlamına gelmez sadece onların kazanmasını isterim. üç- Sizin arkadaşınız confickerbelası Demirtaş'ı unutun diyorsa bende demirtaş'ı unutun derim.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
benim yorumum silindiği için bir şey kanıtlayamadım okusan zaten anlardın bu seni daha da komik yapıyor :) iki- benim cumhur ittifakını desteklemem akp yi sevdiğim anlamına gelmez sadece onların kazanmasını isterim. üç- Sizin arkadaşınız confickerbelası Demirtaş'ı unutun diyorsa bende demirtaş'ı unutun derim.
Hangi insan sevmediğini söylediği partiyi ısrarla destekler? ve diğerlerini ısrarla karalama kampanyası yapar?
Tezat üstüne tezat!
Konu içinde sorduğum sorulara ispat sunamadığın gibi yazdıklarınla da kendi içinde tutarlılık gösteremiyorsun.
@ConfickerBelasi'nın da belirttiği gibi, troll olduğunu resmen kanıtladın.
Seni komik olan durumunla baş başa bırakıyorum.

Selametle. :)

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
Hangi insan sevmediğini söylediği partiyi ısrarla destekler? ve diğerlerini ısrarla karalama kampanyası yapar?
Tezat üstüne tezat!
Konu içinde sorduğum sorulara ispat sunamadığın gibi yazdıklarınla da kendi içinde tutarlılık gösteremiyorsun.
@ConfickerBelasi'nın da belirttiği gibi, troll olduğunu resmen kanıtladın.
Seni komik olan durumunla baş başa bırakıyorum.

Selametle. :)
yere düşmemek için 'komik' numarası yapıyorsun ilginç :) neyse artık siyaset yapmayacağım ceza yemeyim sonra :)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ya lütfen bu erdogan karsiti kisilerin erdoganla ne degisti ve erdogandan önce ne vardi yani bugun türkiyede neler yenilendi benim bildim bileli türkiyede hersey pahaliydi hastanelerde 6 ay öncesinden termin almak gerekliydi millet halk ekmegi kuyrugunda su kuyrugunda bekliyordu hizmet adi altinda bildigim hic bir sey yoktu askeriye resmen dis baglantiliydi mermi dahi üretemiyorduk avrupada hic bir degerimiz yoktu forsumuz yoktu ,avrupa ülkeleri önünde el divan duruyorduk ,ben erdoganci biri degilim ama simdi erdogan karsiti olanlarin özellikle ,laik kesim ne bekliyor ,yani yillardir heykelcilik ,yillardir iltica diye halki bölme ,caga ayak uymada afrikalari bile yakalayamamak ,adamlar bu ülkenin hayrina yararina ne varsa karsi durmaktan baska ne bildiler ,su an da pkk li teröristlerlede cok can kardesler ellerinden gelse o sanli türk bayragini dalgalanmasina mani olurlar

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Teröristlerle can kardeşler diyenlere bak sen. Habur rezaleti, açılım ihaneti ne oluyor. 1000'e yakın şehit verdik yalnızca açılım ihaneti sonucu. Hatta pkk ile birlikte çalışıyor dediğiniz Fetö ile de kardeştiler. Önceden o kadar iç içeydiler ki ben kimin fetöcü kimin akpli olduğunu 17-25 Aralıktan sonra anladım.

tiriviriap

Asistan
Reaksiyon puanı
308
YPG terör örgütü değildir diyen adamlara mı oy verelim?

Reaksiyon puanı
16,128
Zamanında demiş, aldatıldık demiş ve devleti temizlemeye çalışıyor. Peki ya bizim sözde Kemalist CHP ne yapıyor? Hala ve hala teröriste arka çıkıyor, seçimde ittifak yapıyor ve teröristi hapisten çıkarmaya çalışıyor. Kıyas yapmayı becerebilsen bu kadar yazmak zorunda kalmazdım
yok öyle bişey kimse terosiste arka çıkmıyor hapisten çıkması mümkün değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zamanında demiş, aldatıldık demiş ve devleti temizlemeye çalışıyor. Peki ya bizim sözde Kemalist CHP ne yapıyor? Hala ve hala teröriste arka çıkıyor, seçimde ittifak yapıyor ve teröristi hapisten çıkarmaya çalışıyor. Kıyas yapmayı becerebilsen bu kadar yazmak zorunda kalmazdım
CHP hep Fetullah Gülen ne iş araştırın şunu diyordu.
AKP ise Hocaefendi çekip duruyordu. :D

M3ric

Asistan
Reaksiyon puanı
109
CHP'nin FETÖ ile bağlantısı olmadığını müthiş bir delille ispat ettin tebrikler :D:D karnıma ağrı girdi
O zaman fetullahi oven herkesi terorist olarak iceri atin. Chp'nin %10 u girecekse akpden disarida olan kalmaz. akpli olup fetullah ile isbirligi yapmayan mi kaldi? Ama dur, onlar 17 aralik oncesiydi degil mi? Kandirildik deyip "ak"landilar tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...