Router os acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrbdr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sa.ben winbos denilen bi sistem var sanirim bu ibm pc lerde linux sistemiyle interneti paylastirmak icin.ben yurdda kaliyorum gecenlerde girdim servera ip adresiyle ve sifreyle fakat yanlis bisy yapmisim sanirim sistem calismiyor su an .sizce beni bulma imkanlari varmi ve ben ne yapmaliyim bulmamalari icin.orda gecmia kayitlari tutuluyor fakat ben mac adresini dgistirdim pc de baska bi yoldan bulabilirler mi beni ?

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Umarım bulabilirler çünkü yaptığınız saldırıyla diğer öğrencilerin haklarını gaspetmişsiniz.

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diger ogrenci haklariyla ilgili bir durum yok kardeaim zaten olmayan bir internet icin yaptigm bir durumdu.fakat su an cihazda sikinti var deniyor o yuzden soruyorum.insanlarin hakkina gecmek degil amacimiz

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
winbos?

winbox olabilir mi? Mikrotik router os tan bahsediyorsunuz herhalde..

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İyi halt yedin :) Soru şu olmalıydı "arayacaklar mı ?" hayır.

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Log kaydı tutuluyor her daim. En basit konfigrasyonda dahi log lar opsiyonal değil standart tır. Şahsi kullanıcı adın ve şifrenle girmiş isen evet yakında kapını çalarlar.

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet winbox.ve soyle bi durim var bi kere daha bozuldu ondan sonra tc vs kalkmisti daha snra bem giris yaptigimda bozildu.mac adresi falan desgti fakat bilemiorm

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
I7 arkadasim sanirim arayacajlar :D

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bulamamalari icin yapabilecegim biraey varmi ?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bak şimdi.Benim dediğim gibi,arayacaklarını sanmıyorum.Ama sen diyorsun ki burası başka,onlar arar.O zaman git özür dile,boyumdan büyük işlere kalkıştım bir daha olmaz de,bulmak istiyorlarsa bulamamaları için oradan kaçman gerekir:)

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediklerine gore arayacaklarmis .cok masraf cikmis oyle deniyor .benm bi sekilde bu log kayitlarini kapatma sansim yok mu ?