Rootsuz sanal tuşlar gizlenebillir mi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
deneyen olursa yorumlarını bekliyorum

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Olma ihtimali yüksek program kendini uyumlu bir oyun gibi gösteriyordur ,bu sebeplede gizliyo olabilir

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
fark ettim ama bende sadece oyunlar için yarasa yeter

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Satın alıp işe yaramamasından korkuyorsan geri ödeme seçeneği var zaten play store'da, baktın işine yaramadı 15 dakika içinde geri öndeme alabiliyorsun.

Tabi bu immersive olayı sadece Kitkat'ın özelliği olduğu için sadece Kitkat'da çalışıyor program.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
program için değilde telefon seçimimi etkileyecek eğer işe yarıyosa kesin z1 compact alacağım ekranı küçük geldi oyunlarda sıkıntı çıkarır diye korkuyorum root yapmayıda becerbileceğimi zannetmiyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
program için değilde telefon seçimimi etkileyecek eğer işe yarıyosa kesin z1 compact alacağım ekranı küçük geldi oyunlarda sıkıntı çıkarır diye korkuyorum root yapmayıda becerbileceğimi zannetmiyorum

Programı denedim, aktif edince oyunların başlamadığını gördüm. Zaten yapımcı kendisi de belirtmiş.

* Some applications can't handle switching to immersive mode. Those applications don't follow the normal design guidelines of android. Mostly games have this problem.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Programı denedim, aktif edince oyunların başlamadığını gördüm. Zaten yapımcı kendisi de belirtmiş.

* Some applications can't handle switching to immersive mode. Those applications don't follow the normal design guidelines of android. Mostly games have this problem.
çok teşekkür ederim siz de z1 compact vardı herhalde modern combat 4 nova 3 gibi oyunlarda ekranın küçüklüğü sıkıntı yaratıyor mu

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
çok teşekkür ederim siz de z1 compact vardı herhalde modern combat 4 nova 3 gibi oyunlarda ekranın küçüklüğü sıkıntı yaratıyor mu

O tarz fps oyunları oynamıyorum. Ama o sanal tuşlar mutlaka rahatsız ederdi beni diye düşünüyorum. Z1C'nin fiyatına 32GB LG G2 de düşünebilirsin bence ekran önemliyse.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
O tarz fps oyunları oynamıyorum. Ama o sanal tuşlar mutlaka rahatsız ederdi beni diye düşünüyorum. Z1C'nin fiyatına 32GB LG G2 de düşünebilirsin bence ekran önemliyse.
büyük ekran alırsam z1 alırım onun oyunlarda performansı daha iyi diye biliyorum ama telefonu alınca 3 sene kullanırım en az z1compact da 720p de daha performanslı olur diye düşünüyorum ama z1 ile çok farkı var mı compact ın oyun konusunda

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Z1 ekranı 5 inç, G2 ekranı 5.2 inç. Aradaki farkı tuşlara sayabilirsin. Hem Kitkat ile oyunlarda zaten tuşlar gizleniyor G2'de, o yüzden daha büyük ekran kullanıyorsun. Z1'e de kitkat geliyormuş yakında. İlla Z1 almak istiyorsan zaten öyle bir derdin olmayacak. Kitkat ile oyunlarda tuşlar gizleniyor.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ağabeyimde z1 var kitkat geldi z1 e ama her oyunda gizlenmiyo oda uygulamalarla ilgili heralde z1 oyunlarda 3 sene götürebilir mi beni

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Öncelikle Z1'e kitkat mart ayında geldi yanlış bilgi vermeyelim. Kitkat alan tüm sonyler'de albüm, filmler vs gibi sony uygulamalarında o tuşlar gizleniyor. Oyunlarda ise Sony ile alakası yok. Oyunda o tuşların gizlenmesini desteklemesi gerekiyor. Oyun desteklemiyorsa ne lg de, ne htc de, ne de sony de, sanal tuşlar gizlenmez.

Tabi bu durum stok romlar için geçerli, root vs olaylarını ayrı tutuyorum. Zaten deneyenlerin yorumlarını bu sebepten merak etmiştim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?p=3342559

Şu konuda ZL'nin L'sini küçük yazınca tapatalktan Z1 diye okudum. Ben de daha yeni geldi sanıyorum. Dikkatsizliğime gelmiş.

Kitkatla tuşların gizlenmesine gelince örn: yarış oyunlarında (yani tam ekranın daha çok gerekli olduğu oyunlarda) tuşlar gizleniyor çoğunlukla. Temple run tarzı oyunlarda gizlenmiyordu en son. Zaten o oyunlarda gizlenmesine de pek gerek yok çünkü telefonu dik tutarak oynuyoruz.

Genelde android telefonlar 3. senede her oyunu oynatmaz. Çünkü siz telefonu değiştirin diye oyunlara daha yüksek grafik koyarlar. Yani telefonun suçu yok, bu üreticinin yaptığı danışıklı satış politikası diyelim. Onun dışında Z1, 3 sene sorunsuz gider sanırım.