Rootsuz androidlerde ekran videosu çekme

Oktay Karabıyık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlatım çok iyi sade hızlı bir anlatım fakat program daha farklı bir program olabilir miydi sizce ?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Mobilden girdiğim için videoyu izleyemediğimden hangi uygulama tanıtıldı bilmiyorum fakat Google play de Az screen recorder bunun için biçilmiş kaftan. Başka uygulamalar ile uğraşmaya gerek yok

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşlerim biliyorum daha iyi programlar var. ama atladığınız bir yer var ben android 4.2.2 ve altı ve rootsuz telefonlarda çalışabilicek en iyi programı tanıttım :) en iyi programlar android 5.0 da mevcut 4.2.2 ve altı için çok bi program çeşitliliği yok olsa bile rootlu. Az screen recorder ise 5.0 Android sürümünü istemektedir.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Adv screen recorder yada scr recorder deneyin bence. 4.2 destekler mi, bilmiyorum. Sizdeki Android sürümü nedir?

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisinide 4.2 desteklemiyor maalesef en iyisi sadece mobizen. mobizenlede oyun çekilmiyor çok donuyor bu yüzden extra olarak kanalıma oyun videoları atamıyorum. Kanalım büyürse inşallah s6 edge alacağım :)

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
ikisinide 4.2 desteklemiyor maalesef en iyisi sadece mobizen. mobizenlede oyun çekilmiyor çok donuyor bu yüzden extra olarak kanalıma oyun videoları atamıyorum. Kanalım büyürse inşallah s6 edge alacağım :)

Arkadaş bende de s3 var oyunu açıyorum ya program oyuna girmeden kapanıyor yada oyunun ortasında kapanıyor. Oyunda biraz fazla ram yiyen bir oyun olduğundan sıkıntılı oluyor.

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben küçük denebilecek oyunlarda denedim ortalama 25 fps falan aldırıyor.

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben AZ screen' a 5.0 istiyor dedim. sen bana SCR Screeni yolluyorsun SCR Screen ise root istiyor. ilk indirdiğim program roottan dolayı ilk videolarımı mobizenle çekiyordum. Ben android 4.2.2 ve altı için rootsuz en iyi programı tanıttım.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Hocam ben AZ screen' a 5.0 istiyor dedim. sen bana SCR Screeni yolluyorsun SCR Screen ise root istiyor. ilk indirdiğim program roottan dolayı ilk videolarımı mobizenle çekiyordum. Ben android 4.2.2 ve altı için rootsuz en iyi programı tanıttım.
En iyi yerine tek dersen daha mantıklı olur.

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok 1 tane daha vardı yüklediydim de çok kalitesizdi sildim hemen

M

Murat zor

SDN Okuru
Bazı sayfalara girişte hata veriyor, buraya yazmak zorunda kaldım, özür diliyorum. bir sorumum var, yardımcı olabilir misiniz?. ben laptop üzerinden gmail hesabım vesaire tüm onunla ilintili olanları sildim. android te de hesabı kaldırdım. ancak benim istediğim olmadı; play store den yüklediğim programlar hala, bir hesap bağlı olmamasına rağmen çalışıyor telefonda. ben hesap kaldırılınca bunlar da gider diyordum. yüklediklerimin tamamını manuel olarak silerek mi kaldıracağım; yoksa başka bir yöntem var mı? bu işlem sonrası başka bir gmail hesabından tekrar programları yükleyeceğim tabi.