ozkaraanıl4646
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hepinizn bayramı mübarek olsun beyler
benim telefon şuan rootlu rootluuyken yazılımı onarsam pc comp. İle ardından fabrika ayarlarına döndersem sorun olurmu

Root gitsin kardeşim sorun değil. Bazı Yerlerde okudum telefon acılmaz falan yazmıslar da
Pc companion ile onarma yaparsan root gider ama sadece telefondan fabrika ayarlarına döndürürsen root gitmez.
ayrıca onarma/sıfırlama işleminin bir zararı olmaz![]()
ben telefonu ilk defa rootladım ve şimdi telefonu fabrika ayarlarını yüklesem root silinir mi, ve bu işlemi yapmamın roota etkisi olup telefonun hiç açılmaması gibi bir durum var mı? bir de teli servise vericem bu sayaç işleri varmış onlar nasıl oluyor acaba? sorularıma tek tek cevap verirseniz sevinirim.( galaxy s3 )
pc comp dediğine göre sony kullanıyorsun. Sonyde root ve rom ile garanti dışı kalma olayı yok. Bootloader kilidini açarsan garanti dışı kalır geri kapatırsan eski haline döner ki root yapmak için Bootloader kilidini ille de açmak lazım değil.merhaba, bened birşey sormak istiyorum. root ve rom işlemlerinden sonra cihaz garanti dışı kalıyormuş araştırdığım kadarıyla, peki romu atıp bi sorun oldugunda fabrika ayarlarına dönsem yada pc comp. la orjinalin yedeğini alıp atsam tekrar eski orjinal duruma döner mi tel.? yani garanti olayından kurtulmuş olur muyum ?
yanlış biliyorsun kardeş, telefon rootlu iken fabrika ayarları yüklenirse açılmaz . Android başlatma öncesinde pin girersin:Yok öyle bir şey. Root gider ama telefon her halükarda açılır.