tb2dlh
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 195
Herkese hayırlı sabahlar. Arkadaşlar en iyi root ve rom atabileceğim virüssüz sayfa bilgisi olan var mı?
Cevaplarınız için çok teşekkürler ama ben replika iPhone 6s Plus a atacağım bir sorun çıkartırmı. Android işletim sistemi var diye biliyorum ama normal kullandığımız android değil galiba. Hakkı Alkan abiye yazdım görüldü attı. Tolga ve Kerem abiye yazdım bakmadılar bide Emin abiye yazdım bakmadılar. Kaan abi ye yazdım cevap verdi ama o da bilmiyor.
İşte çok fazla bir bilgim yok root ve rom ile replika telefon olduğundan dolayı işletim sistemi android AppStore a girdiğinde PlayStore geliyor.İPhone 6S Plus'a root mu atacaksın rom mu yümliyeceksin?
Teşekkür ederim ama android telefon.Yani android işletim sistemi var diye biliyorum.Download iOS 11 GM & Install On iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5s, iPad, iPod [Tutorial] | Redmond Pie
How to Download iOS 11 Beta on Your iPhone Right Now « iOS & iPhone :: Gadget Hacks
Bu linkeleri türkçeye çevir bak.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu linklere bak ama eğer yüklüyor sanda ios 11 yükle bari son sürüm olsun.
Sorun çıkartır mı?Android 7.0 Nougat ROMs - Download Nougat for Samsung, LG, Sony, Motorola Phones
Al bu siteden hangi markanın android 7 sürümünü istiyorsan tıkla ve indir
Burda İPhone yok Samsung falan varAndroid 7.0 Nougat ROMs - Download Nougat for Samsung, LG, Sony, Motorola Phones
Al bu siteden hangi markanın android 7 sürümünü istiyorsan tıkla ve indir
Kardeş tamam android işletim sistemli dedim ama replika İPhone yukarıda ki linkte Apple kimliği diyor replika telefonda Apple kimliği olmaz.Sorun çıkartacağını sanmam ama indirirken dikkatli ol reklam sitelerine tıklama eğer yüklemeyi bilmiyorsan youtubeden izle
Sen android istemiştin.
İPhone yukarıda link atmıştım yukarı
Neyse sağol yardımın için. İyi forumlar.Benden bu kadar ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım sana iyi forumlar...![]()
Replika iphone android olurSorun çıkartacağını sanmam ama indirirken dikkatli ol reklam sitelerine tıklama eğer yüklemeyi bilmiyorsan youtubeden izle
Sen android istemiştin.
İPhone yukarıda link atmıştım yukarı
İos diyen olmadı zaten.Replika iphone android olur
Emin misin???İos diyen olmadı zaten.
EminimEmin misin???
Download iOS 11 GM & Install On iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5s, iPad, iPod [Tutorial] | Redmond Pie
How to Download iOS 11 Beta on Your iPhone Right Now « iOS & iPhone :: Gadget Hacks
Bu linkeleri türkçeye çevir bak.
Bu linklere bak ama eğer yüklüyor sanda ios 11 yükle bari son sürüm olsun.
Kardeş adam belki hiç eline replika iphone almamış bilmiyor olamaz mı??? Ben sonradan dedim ios değil diye.Buna ne demeli ya adam bildiğin ios11 kur demiş
Bilmemek ayıp değil ama böyle ince bir konuda yanlış yönlendirmek çok büyük ayıpKardeş adam belki hiç eline replika iphone almamış bilmiyor olamaz mı??? Ben sonradan dedim ios değil diye.
Kardeş ben bildiğimden dolayı ios olmadığını değil dedim arkadaşa yanlış yönlendirmedi yani.Bilmemek ayıp değil ama böyle ince bir konuda yanlış yönlendirmek çok büyük ayıp