Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumun garantisi bitmek üzere.. Root meselesini de merak nettim..
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla telefonu kişiselleştirmek ve normalde kaldıramadığın şeylere hakim olmak gibi bir şey ?
Sadece bu mu? yani şekil şemal için mi garanti vs riski konuşuluyor yoksa başka avantajları var mı? performan vs ile ilgili?
Bir de Rom olayı ne? 3 Rom yükledim falan denilmiş ama romun ne olduğundan bahsedilmemiş..
Garanti disi birakir. Sen eski haline cevirebilirsin orda sorun yok, ama servis telefonun özel menüsüne girdiginde telefonun daha önce rootlandigini görecektir.
Kimi telefonlard(Örn. Galaxy S8) root sayaçları var. Bu sayaç root atmayı deneseniz bile aktifleşiyor. Hiç bir şekilde geri dönüşü yok ve garantiniz iptal oluyor. Size tavsiyem, 2 yıl dolmadan root atmayın. Zaten var olan özellikleri neyinize yetmiyor.
Note 8 tr ve garantili
Eski cihazlarda kingroot ile apk uygulaması kullanarak root yapıyordum. Cihazda garanti ile ilgili bir sıkıntı çıkmıyordu. System klasörüne uygulamayı yüklemediği için unroot deyince ve factory reset sonrası belli olmuyordu.
Kingroot note 8 de işe yaramıyor. Bilgisayar olmadan ve garanti dışına çıkmadan root yapmanın başka bir yolu varmı. Teşekkürler