Ronaldo'dan şaşırtan sözler

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
5651365.jpg

Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir kulübünü, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Zorlu bir rakip olabilir ama biz de mükemmel takımız.”

Vatan Gazetesi'nden Gökmen Özdemir'in haberine göre; Manchester United ile geçtiğimiz çarşamba Moskova’da Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldıran, Premier Ligi şampiyon olarak tamamlayan, attığı 31 golle Avrupa Gol Kralı olan Cristiano Ronaldo, EURO 2008’i kazanarak bu sezonu hat-trickle tamamlamak istediğini söyledi.

‘BİZİM İÇİN ZOR OLACAK’

“Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”

‘DAHA ATACAĞIM GOLLER VAR’

Sezonun geneli, EURO 2008 ve kendisinin Real Madrid’e gideceği yönündeki haberlerle ilgili olaraksa şu ifadeleri kullandı: “Çok iyi bir sezon geçirdim. Ama işim daha bitmedi. Atacağım gollerin hepsini atmadım. Buraya da sakladım. EURO 2008’i kazanarak sezonu taçlandırmak, onurlandırmak istiyorum. Herkesin benden beklentisi bu. Fakat anneme bile kupayı kazanacağıma dair söz vermedim. Verdiğim söz, kupayı kazanmak için elimden geleni yapacağım şeklinde...

‘TRANSFERLE HAVAYI BOZMAM’

Transferle ilgili konuşmak istemiyorum. Şu anda Milli Takım’dayız. Ama turnuva sonunda ya da ona yakın bazı haberler alabileceğinizi belirteyim. Bu konuyla ilgili olarak bir daha konuşmayacağım. Takım arkadaşlarıma ve Scolari’ye karşı sorumluluklarım var. Onları yerine getirmeliyim. Burada transfer konuşulmaz. Geldiğimden beri muhteşem bir takım havası seziyorum. Bunu bozmak istemem. Ben de bu takımın bir parçasıyım. Scolari zaten geçen gün bunu herkese söyledi. ’Biz Ronaldo için değil, o bizim için oynayacak’sözlerine katılıyorum Scolari’nin...

‘TEKME OLAYINI KONUŞMADIK’

Sabah hem Scolari hem de Carvalho ile uzun uzun konuştuk. Ama finaldeki o pozisyon (Carvalho’nun tekmesi) için kelime bile etmedik. Çünkü ben de Carvalho da Scolari de futbolu kazanmak için oynuyoruz. Futbolun içerisinde böyle pozisyonlar var. Üzerinde fazla durmamak lazım. En sonunda burada aynı forma ile kupa kazanmak için sahaya çıkacağız. Zaten Carvalho da benim en çok görüştüğüm arkadaşlarımdan bir tanesi.

‘ÇOK SABIRSIZLANIYORUM’

Hedefim, EURO 2008’i de kazanıp uzun ve güzel bir tatile çıkmak. Gece yatarken yastığa kafamı koyduğumda içim huzurlu uyumak istiyorum. Ülkeme karşı görevimi yerine getireceğim. Formamı son ana kadar gerektiği gibi terletip, zafere ulaşmak için oynayacağım. Burada takım arkadaşlarımla bunun planlarını yapıyoruz. İyi bir takımız. Mükemmeliz. Bunu herkese göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9018406.asp?gid=229&sz=72485

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kadıköy'de Tuncay'dan 3 taneyi yiyince hafızasını yitirmiştir garibim,doğaldır :D

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yani ne biliyim Türkiye'yi tanımasan bile pek denmez böyle işte karşı tarafada nezaketten Türkiye'de güçlü geçmişte üçüncülüğü var falan denir dünyanın en iyi futbolcusu dedinmi kesin kaka derim çünkü bu futbolcuları kıyaslamak aslında biraz mantıksız ama kaka futbolda her açıdan en iyidir bence mütevazı olması bile yeter

coke

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tanımıyormuş yalana bak dünya tanıyor adımızla şanımızla dünyaya hükmetmişiz (adaletli) tanımıyorum diyor neyse tanırsın takımınıda oyuncusunuda seyircisinide az sabret keman yayı kaşlı ronaldo biz seni iyi tanıdık ;D

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Tanışırız Gülüm Az Kaldı Merak Etme ;D

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bizimkilerin haberi olduysa, iyi motive olurlar :) zaten hiç sevmezdim artık nefret ediyorum.

Düzenlendi: Eleştiri var ama hakaret yok.

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
frei dedi ki:
Bizimkilerin haberi olduysa, iyi motive olurlar :) zaten hiç sevmezdim artık nefret ediyorum.

bencede *** doğru diyosun ^^

Düzenlendi: Eleştiri var ama hakaret yok.( Türkçen yokmu ? )

türkçem var ama ben cevap yazarken o mesaj öyleydi ^^

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
resident dedi ki:
frei dedi ki:

bencede *** doğru diyosun ^^

Düzenlendi: Eleştiri var ama hakaret yok.( Türkçen yokmu ? )

türkçem var ama ben cevap yazarken o mesaj öyleydi ^^

O mesajın öyle olması seninde küfür etmeni haklı çıkarmaz.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bizim servet bitane vursun bak bidaha tanımıyorum dermi :D

ama burdaki tanımıyorum sözü "hiç izlemedim,oyun anlayışlarını bilmiyorum" anlamında olmalı.

eğer dünyanın en iyi futbolcusu olmak istiyosanız birazda mütevazi olmalısınız.bknz ZİNEDİNE ZİDANE...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Zaten uyuz oluyorum bu adama. Tam bir gerizekalı. Zaten şampiyonlar liginde son maçta penaltıyı da artizlik yapçam diye kaçırdı.. :D Adam değil bu umursamayın ^^

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tanımıyorsa tanışırız.
Servet defansta buna geçit vermez ondan sonra anlar dünyanın kaç bucak oluğunu.

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hass. Vesselam ! Oldum Olası Ronaldo'ya Kanım Isınmamıştı : ) Bu Sözlerinden Sonra İyice Nefret Ettim !

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
ridvan1452 dedi ki:
5651365.jpg

Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir kulübünü, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Zorlu bir rakip olabilir ama biz de mükemmel takımız.”

Kesinlikle tanıyordur, tepeden bakmak için söylenmiş sözler.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ronaldo'yu sevenler nerde ?

Bundan adam olmaz.Küçük maçların büyük oyuncusudur kendileri.Nitekim Türkiye maçında coşabilir.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Shadow1243 dedi ki:

Bundan adam olmaz.Küçük maçların büyük oyuncusudur kendileri.Nitekim Türkiye maçında coşabilir.

Türkiye maçının onlar için küçük maç olacağını sanıyorsan :@

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Ronaldo söylediklerine kendi bile inanmıyor geçsin bu ayakları ;)

milli takımımız gereken cevabı sahada verecektir eminim.....

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
frei dedi ki:
Shadow1243 dedi ki:

Türkiye maçının onlar için küçük maç olacağını sanıyorsan :@

Bence öyle olacaktır,çünkü kanat oyuncuları ve defansın ortası mükemmel onlarda.
Bu arada Tabiiki de ülkemin kazanmasını istiyorum. :)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ahh be koçum bak şimdi sana Türklerle ilgili tarih dersi vermedilermi hiç, onlar ayaklarının yanında yürekleriyle oynarlar diye. ;)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Portekiz niyetine Uruguay

A Milli Futbol Takımımız EURO 2008 öncesinde ikinci ciddi hazırlık maçında Urugay ile Almanya'da karşı karşıya geliyor.

SAAT: 21.30
YAYIN: TRT 1
HAKEM: Florian Meyer

kaynak:sporx.com

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ummadık taş baş yarar demişler. başını hazırlasın ronaldo paşa o başı yaracak taş gelio.