Ronaldo bunu ilk kez yaptı

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ronaldo bunu ilk kez yaptı

Cristiano_Ronaldo%E2%80%99ya_5_talip_n.jpg

Real Madrid, Galatasaray arasındaki maç kadar Şampiyonlar Ligi gol krallığında kapışan Cristiano Ronaldo ile Burak Yılmaz arasındaki mücadele de merak ediliyordu. Portekizli yıldız ilk yarıda Muslera’yı mağlup edip gol sayısını 9′a yükseltirken, milli forvet etkili olamadığı karşılaşmada kendinden beklenen performansı sergileyemedi.

Real’in ilk golü sonrası büyük mutluluk yaşayan CR7′nin gol sevinci sırasındaki hareketi dikkat çekti. Bu gol sevincini genelde deplasmanlarda ev sahibi takımın seyircisine yönelik uygulayan Ronaldo, Bernabeu’da ilk kez böyle bir sevinç gösterisinde bulundu. İki eliyle ‘sakin olun’ mesajını veren Real Madrid’li süperstarın bu hareketi ısınmak için sahaya çıktıklarında kendilerini ıslıklayan Galatasaray taraftarı ile gol krallığı için çekiştiği Burak Yılmaz’a yaptığı öne sürüldü.
Burak’ın attığı gollerden sonra yaşadığı sevinç gösterileri ile CR7′nin gol sevinci arasındaki benzerlikler göze çarparken, bazı kesimler milli forvetin Portekizli oyuncudan esinlendiğini iddia ediyordu.

KAYNAK

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aslını yaşatmış işte. :)

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Çakma burak ya burda beleşten atıordu ama avrupada gördük ne olduğnu :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kes sesini bowen. Çakma burak da neymiş ? Dün 2-0 bitmeliydi ama bitmedi. Umarım buralarda...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
avrupada iyi görememişsin 8 golu var tosun, bunları beleşten atabilecek futbolcu göremedim bu yaşıma kadar. Kıyaslamaya gelirsek ronaldo ile burak'ı kıyaslamak çok saçma messi ile dünyanın en iyi iki futbolcusu.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Burak Yilmaz'a cakma ronaldo diyenlere gelsin.

Kendisinin Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo ile kıyaslanması hakkında da konuşan Burak, ”Herkes beni C.Ronaldo ile karşılaştırıyor. Ancak ne ben ne de takım arkadaşlarım böyle bir kıyaslama yapıyoruz. O çok büyük bir yıldız. Kendimi Ronaldo ile kıyaslamam. Ben öyle bir ukalalık yapmıyorum. O dünyanın en büyük futbolcularından biri. Öyle büyük bir yıldızın yaptıklarını benim de yapıyor olmam, biraz olsun onunla yarışıyor olmam bana gurur veriyor. Ona karşı oynayacağım için de ayrı bir heyecan yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.f5haber.com/sicak-gundem/burak-tan-ronaldo-yorumu-haberi-3797195/

882790-14829253-640-360.jpg

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
ronaldo sakin olun hareketini ilk yaptığı maçtan sonra aynısını burak yaptı

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ronaldo o hareketi Burak'a yapmıştır :P