Rom nasıl atılır?

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar android 2.2 froyo işletim sistemli telefonum var telefonumun kendi romu yavaş olduğu için yeni rom atmak istiyorum.Root attım ancak rom atamıyorum yardımcı olucak var mı?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kendi sitesinde guncellenmis romu varsa atarsin yoksa zor is :P

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
root işlemi yaptıysan madem cyanogenmod sayfasını arat google'da. telefon modeline uygun romu zip olarak indir. telefonun ana dizinine at. telefonu reboot başlat. önbelleği temizle. zip dosyasını çalıştır. rom işlemi sona erince yeniden başlat.

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi sitesinde guncellenmis romu varsa atarsin yoksa zor is :P

kendi güncellemesi var var ancak 2.2.2 yapıyor bende uğraşmadım.

root işlemi yaptıysan madem cyanogenmod sayfasını arat google'da. telefon modeline uygun romu zip olarak indir. telefonun ana dizinine at. telefonu reboot başlat. önbelleği temizle. zip dosyasını çalıştır. rom işlemi sona erince yeniden başlat.

bnde öyle yapıcam ancak nasıl yapıcağımı bilmiyorum yani kendime güvenemiyorum daha ayrıntılı ve resimli bir anlatım olsa çok daha iyi olur.zip dosyasını indiririm ztnde yüklemek sorun işte.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
xda'ya bak orada hem rom hem de kurulumunu bulabilirsin. Bulamazsan modeli söyle yardımcı olmaya çalışırım.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kendi güncellemesi var var ancak 2.2.2 yapıyor bende uğraşmadım.

Bnde öyle yapıcam ancak nasıl yapıcağımı bilmiyorum yani kendime güvenemiyorum daha ayrıntılı ve resimli bir anlatım olsa çok daha iyi olur.zip dosyasını indiririm ztnde yüklemek sorun işte.
google'da android forumlarinda gerekli bilgi var. Yanliş yerde ariyorsun. Resimli bilgiyi orada bulursun.

selim752

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom manager uygulaması ile daha kolay atılabilr dime ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş odin programını indir orjinal firmwarei odine at sonra telefonunu dowload moda(açma kapama tuşu+home tuşu+ses kısma tuşu)al bir kaç dakika bekle yaparsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba samsung galaxy mini s5570 i ye jelly bean ni nasıl yükleyebilrim ve room u yardımcı olur musunuz?