Rocket Dock Kullananlar Yardım!

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Rocket Dock programını "bilgisayar açılışında çalıştır" seçeneği işaretli ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Ancak her ne yaptıysam artık bilgisayar açılınca uygulama başlıyor fakat yanıt vermiyor. Ekranın sol üst köşesine sıkışmış ufacık bir simge halinde kalıyor. Tıklayınca uygulamayı sonlandır uyarısı çıkıyor. Sonlandırıp yeniden başlatınca da default simgelere dönüyüm mü diye soruyor, hayır deyince sorunsuz çalışıyor. evet deyince de orjinal ayarlara dönüp sorunsuz çalışıyor.

Ben sonunun Kis 2010'dan kaynaklı olduğunu keşfettim. Kasper'i bilgisayar açılışından kaldırıp dört beş kez denedim ve Rocket Dock sorunsuz başlayıp çalıştı. Daha sonra Kasper'in hariç bırakılanlar güvenilen uygulamar bölümüne hem exe'yi hemde komple Rocket Dock klasörünü ekleyip denedim ama Rocket Dock yine kitlendi.

Rocket Dock'ı uninstall edip yeniden kurdum ve bir saat uğraşıp simgeleri tekrar kendime göre düzenledim fakat yine değişen birşey olmadı.

Objekt Dock'a baktım ama ondan Türkçe seçeneği yok. Ben Rocket Dock'ı kullanmaya devam etmek istiyorum. Ne önerirsiniz?